• Головна
  • Переваги та особливості POD-системи Elf Bar RF350
Новини компаній
11:00, 24 травня 2023 р.

Переваги та особливості POD-системи Elf Bar RF350

Новини компаній

Китайський бренд Elf Bar по праву вважається одним із лідерів у сегменті компактних та недорогих, але при цьому якісних пристроїв для паріння. Величезну популярність спочатку завоювали одноразові електронні сигарети виробника, а потім настала черга багаторазових под-систем підкорювати серця любителів паріння.

Всі девайси бренду об'єднує одна незаперечна перевага перед конкурентами - неперевершеність смаків. За точністю передачі ароматів, їх насиченістю і враженнями (особливо при першому використанні) з пристроями китайського виробника тягатися складно. У цьому сенсі багаторазова POD-система Ельф Бар РФ 350 аж ніяк не підкачала і так практично ідеальна смакопередача доведена тут майже до досконалості. Недарма багато експертів вважають її еталонною.

Однак, як кажуть, не смаком єдиним. Давайте "розкладемо по поличках" переваги і можливі недоліки моделі, тим більше китайському бренду вдалося здивувати любителів паріння дійсно нестандартним і в деякому сенсі унікальним подом.

Переваги та особливості POD-системи Elf Bar RF350, фото-1

Elf Bar RF350 - ти хто, приятель?

Якщо подивитися на пристрій мельком, то здається, що перед нами - типова одноразка бренду, причому неймовірно компактна і стильна. Однак це оманливе враження. Так, для невеликих розмірів (висота — 102,5 мм, ширина — 18,9 мм, товщина — 11,4 мм) виробник пожертвував обсягом бака для жижі — тут поміститься всього 1,6 мл рідини. Але річ у тому, що картридж можна заправляти, тому такий мінімалізм не видається критичним. По суті модель є под-системою відкритого типу. До стартового пристрою потрібно докупити картридж, що перезаправляється, який поставляється порожнім. За подачу живлення відповідає акумулятор, ємність якого також не назвеш визначною - всього 350 mAh.

Найцікавіше починається, коли знайомишся з модельним рядом пристроїв для паріння та аксесуарами бренду. Виявляється, до цієї моделі підходить і інший картридж - Elf Bar P1. Це класичний змінний резервуар, який потрібно після завершення запасу жижі утилізувати. Тобто фактично, змінивши "рідний" картридж на P1, можна перетворити відкриту POD-систему на закриту. Ось такий універсал - малий та вдалий, нічого не скажеш!

Плюс на мінус дає… А що?

А тепер давайте перерахуємо головні недоліки та переваги моделі. Почнемо з мінусів. Насамперед не всім сподобається необхідність постійно носити із собою зарядку, змінний картридж чи флакончик із жижею. При надто інтенсивному використанні ресурс батареї та запас рідини вичерпується досить швидко. Втім, все залежить від індивідуальних особливостей організму та манери паріння, тому для когось це зовсім не стане проблемою. Якщо почитати відгуки користувачів, можна знайти зауваження щодо розташованих збоку швів. Вони можуть зачепитися за одяг або подряпати дуже ніжну шкіру. Хтось пише, що пристрій занадто маленький, тому його можна легко втратити. Ну, вибір моделі - справа добровільна, а компактні розміри є однією з "фішок" девайсу, тому відносити таке зауваження до прямих недоліків не дуже справедливо.

А тепер перейдемо до плюсів. Ось чим порадує любителів паріння багаторазова pod система Elf Bar RF350:

  • чудовою смакопередачею;
  • стильним зовнішнім виглядом;
  • доступністю 8 варіантів забарвлення;
  • компактними розмірами - пристрій легко поміститься навіть у маленькій кишені та жіночому ридикюлі;
  • високою якістю виготовлення за невисокої вартості;
  • швидким насиченням та економною витратою жижі - сольовий нікотин – це база;
  • широким вибором смаків;
  • можливістю приготувати самозаміс та дати волю творчим поривам;
  • тривалим терміном служби – протиударний пластик захищає навіть при падіннях з невеликої висоти;
  • швидкою зарядкою (до 40 хвилин).

В цілому Elf Bar RF350 - відмінний девайс для любителя паріння, який перш за все цінує відмінний смак, необмежені можливості для вибору ароматів та зручність використання. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...