• Головна
  • У харківському дербі переміг «Металіст 1925», - ВІДЕО
17:11, 21 травня 2023 р.

У харківському дербі переміг «Металіст 1925», - ВІДЕО

У харківському дербі переміг «Металіст 1925», - ВІДЕО

Сьогодні, 21 травня, у матчі 27 туру УПЛ харківський «Металіст 1925» приймав своїх земляків із «Металіста».

Для обох команд кожне очко зараз на вагу золота, бо «Металіст» знаходиться у зоні вильоту, а «Металіст 1925» у випадку поразки може також не втриматись в УПЛ.

Вже на 2-й хвилині Картушов знайшов на правому краю штрафного Наумця, а той з-під Коваленка пробив точно у голкіпера «Металіста 1925».

На 9-й хвилині Корраль без жодного спротиву зі сторони захисників пролетів лівим краєм та прострілив у штрафний майданчик, звідки залишений без нагляду Наумець пробив у протихід голкіперу, але Мозіль впевнено зафіксував мʼяч.

На 12-й хвилині перша небезпечна атака вдалася «Металіст 1925». Русин протягнув м'яч через центр поля та віддав на Ременюка, який пробив дуже невдало мʼяч опинився в руках Костика.

На 16-й хвилині удар Русина прийшовся у Вачіберадзе, а Габелок, опинившись першим на підхопленні, пробив вище воріт.

На 37-й хвилині поле покинув Порох, який отримав травму — його замінив Ніколішин.

На початку другого тайму відбулась ще одна заміна у «Металіста» - замісць Самуеля вийшов Багачанський.

На 50-й хвилині Чайковський ззаду в'їхав у Ременюка за що отримав жовту картку від Монзуль.

На 58-й хвилині «Металіст 1925» відкрив рахунок у матчі. Вачіберадзе подав зі стандарту на дальню стійку, де Русин головою пробив у поперечину, мʼяч вилетів знову у штрафну, але Безуглий опинився першим на підборі та вколотив м'яч у сітку воріт «Металіста» - 1:0.

На 68-й хвилині гравці «Металіста 1925» подвоїли перевагу у рахунку. Русін видав чудовий пас на Чирука, який увірвався у штрафну та влучно пробив проміж ніг голкіпера - 2:0. Чирук збиває свій перший гол в УПЛ.

На 71-й хвилині чудову нагоду забити мав «Металіст». Рязанцев забрав мʼяч у Ткачука у центрі і вийшов віч-на-віч з воротарем — перекинув мʼяч через Мозиля, але не влучив в отвір воріт.

На 78-й хвилині Жичиков ледь не забив, коли перехопив пас Коралля у штрафну, але Костик випереджає суперника і захисник «Металіста» вибиває мʼяч, який вже котився у ворота.

На 85-й хвилині 16-річний Влага підібрав м'яч біля чужого штрафного та пробив по воротах, але дуже не влучно.

На 87-й хвилині, Бойчук який замінив Картушова, пробував закинути м'яч у дальній кут, за спину воротарю, але пробив невдало.

У підсумку впевнена перемога «Металіста 1925» з рахунком 2:0. Команда Едмара після 27 турів набирає 30 очок та піднімається на девʼяте місце у турнірній таблиці.

А «Металіст» з 22 очками залишається на передостанньому 15 місті. Шанси залишитися в УПЛ ще залишаються, але з такою грою скоріше тільки теоретичні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Металіст #Металіст1925 #УПЛ #дербі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...