• Головна
  • Якому чохлу для Xiaomi 11T віддати перевагу
Новини компаній
16:00, 12 травня 2023 р.

Якому чохлу для Xiaomi 11T віддати перевагу

Новини компаній
Якому чохлу для Xiaomi 11T віддати перевагу, фото-1

Основне завдання чохла для смартфона – забезпечити захист девайсу від подряпин, відколів та інших деформацій. Кейс сприяє пом'якшенню ударів та мінімізує кількість випадкових падінь гаджета. Купити чохол на Xiaomi 11T можна і для покращення зовнішнього вигляду девайсу, а також прояву індивідуального стилю. Ціна на Xiaomi 11T чохол – далеко не єдиний критерій вибору. Є й інші фактори, на які слід звертати увагу при доборі аксесуара. Розглянемо їх.

Рівень захисту девайсу

У продажу є аксесуари, що захищають гаджет повністю або частково. Вироби з повним захистом закривають корпус телефону з усіх боків. Такий рівень захисту забезпечують закриті моделі, наприклад «книжки».

Частковий захист забезпечують моделі, що закривають окремі поверхні корпусу Xiaomi 11T. Наприклад, накладки прикривають задню кришку, боки, торці. Вони компактні, якщо не про протиударні моделі, які мають потовщення.

Підбирати аксесуар, що повністю або частково захищає смартфон, потрібно з урахуванням умов, де буде експлуатуватися телефон. Потрібно враховувати ризик удару екрана. Найкраще накладки поєднувати із захисним склом, яке запобігатиме розбиттю дисплея.

Типи чохлів

Популярністю користуються накладки та «книжки». Класична накладка характеризується компактністю, малою масою, відсутністю рухомих елементів. Якщо необхідно, можна без проблем зняти накладку та встановити її назад на телефон. Такий аксесуар не заважає роботі зі смартфоном, завдяки чому користується популярністю. Однак, накладка не забезпечує захист передньої частини гаджета.

«Книжка» отримала таку назву через панель, що відкидається убік. Вона забезпечує захист дисплея, дозволяє смартфону виглядати солідно. Є «книжки», які передбачають особливе віконце. Через нього можна дивитися дату, час та повідомлення. Більшість «книжок» можна застосовувати як підставку. Це зручно для тих, хто часто читає електронні книги, дивиться відео. До мінусів «книжок» відносять громіздкі габарити. Крім того, такі чохли необхідно розкривати щоразу для отримання доступу до смартфону.

До окремої категорії можна віднести антиударні вироби. Вони є оптимальними для тих, хто веде активний спосіб життя. Такі моделі підійдуть любителям туризму та занять спортом на відкритій місцевості, де висока ймовірність того, що телефон упаде. Протиударні аксесуари роблять із матеріалів з підвищеними твердістю та міцністю, наприклад, з полікарбонату та термополіуретану. Антиударна модель забезпечує найкращий захист від ударів, але робить телефон громіздким. Крім того, такі чохли коштують дорожче за інші.

Матеріали виготовлення захисних аксесуарів

Найпопулярніший матеріал виготовлення чохлів – це силікон. Він передбачає велику різноманітність кольорів і коштує недорого. Матеріал гарантує пом'якшення ударів та захист від ковзань.

Довговічністю та міцністю відрізняється тактильно приємна шкіра. Вона надає гаджету респектабельності, але коштує дорого. Більш доступний варіант – моделі з екошкіри.

Аксесуари із пластику тверді, тому добре захищають від гострих предметів. Пластикові вироби теж відрізняються великою варіативністю кольорів, можуть стилізуватись під карбонове волокно.

Вибір чохла для Xiaomi 11T варто робити з урахуванням особистих уподобань та сценарію використання гаджета. Пам'ятайте, що кейс повинен доповнювати ваш образ, виглядати органічно і подобатися візуально.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...