• Головна
  • Куди піти вчитися програмуванню?
Партнерський матеріал
15:00, 17 липня 2023 р.

Куди піти вчитися програмуванню?

Партнерський матеріал
Куди піти вчитися програмуванню?

Пошук курсів програмування може бути непростим завданням, особливо для початківців. Щоб знайти відповідний курс для своїх потреб, необхідно звернути увагу на кілька ключових моментів.

  1. Оберіть відповідну мову програмування. Перед тим, як почати шукати курси, ви повинні визначитися з мовою програмування, яку ви хочете вивчити. Це допоможе зменшити кількість курсів, які вам потрібно буде розглянути.

  2. Перевірте репутацію курсу. Перед тим, як зареєструватися на курс, перевірте, чи має він гарну репутацію. Прочитайте відгуки від студентів, які вже брали участь у курсі, або поспілкуйтеся зі своїми колегами програмістами, щоб дізнатися їхню думку.

  3. Перевірте відповідність рівня навчання. Переконайтеся, що курс відповідає вашому рівню навчання. Не варто обирати курс, який занадто складний або простий для вас.

  4. Перевірте доступність вчителя або підтримки. Переконайтеся, що курс має вчителя або підтримку, з якою ви можете звернутися за допомогою, якщо виникнуть питання або проблеми.

  5. Перевірте вартість курсу. Перед тим, як зареєструватися на курс, перевірте, чи він вартує своїх грошей. Порівняйте ціни різних курсів та визначте, який з них є найбільш оптимальним відносно вашого бюджету.

Враховуючи ці ключові моменти, ви зможете знайти відповідний курс для своїх потреб і розвивати свої навички у програмуванні.

Комп'ютерна школа Hillel (Гілель)

Комп'ютерна школа Hillel (Гілель) — одна з найбільших IT-шкіл в Україні, яка навчає програмуванню, тестуванню, менеджменту, рекрутингу, маркетингу та дизайну. Школа як навчає IT професіям з нуля, так і підвищує кваліфікацію фахівців, які вже працюють в IT. 

Одним із ключових показників роботи Hillel IT School є відсоток працевлаштованих студентів. Для того, щоб цей показник був максимально високим, до викладацького складу запрошуються лише досвідчені фахівці з найкращих IT-компаній, які чітко розуміють, яких навичок вимагає ринок праці.

У штаті є HR-фахівці, які проводять тестові інтерв'ю зі студентами в рамках курсу, дають рекомендації щодо складання резюме, публікують Junior або Trainee вакансії, а також контактують із рекрутерами місцевих компаній та направляють до них випускників та їх CV.

Для ефективного та комфортного навчання школа створює власні продукти. Одна з розробок — навчальна платформа Hillel LMS, яка створена на підставі багаторічного досвіду в підготовці фахівців з різноманітних IT-напрямків. Також був створений загальнодоступний та універсальний довідник для IT фахівців українською мовою —  ITWiki.

Школа дотримується ідеї абсолютної клієнтоорієнтованості і намагається зробити навчальний процес якомога комфортнішим для всіх студентів. 

Місія Hillel IT School — дати можливість кожному змінити своє життя і стати затребуваним фахівцем в IT.

Відгуки випускників

Слідкуйте за мережами школи: Instagram, TikTok, Twitter

Телефон: 0800 20 8020

IT-школа Lemon.School у Харкові

Сучасні реалії життя сприяють мобільності та постійному вдосконаленню. Це стосується і вибору професії. Завдяки якісним курсам людина отримує можливість змінити своє життя в будь-який момент. В Україні представлений широкий вибір різних продуктів. Найбільш затребувані IT-курси. Як з такого розмаїття вибрати дійсно якісні? При виборі рекомендується звернути увагу на такі показники:

  • наявність необхідної вам мови програмування;
  • відповідність якості матеріалів і вартості;
  • рейтинг згідно з реальними відгуками;
  • доступність викладача.

Пройшовши якісне навчання в школі IT, ви отримуєте непогані перспективи з працевлаштування в місцеву компанію і чудову можливість почати абсолютно нове життя.

Де почати навчання

Харків - місто великих перспектив і можливостей. У ньому розташована величезна кількість філій іноземних IT-компаній. Школа Lemon.School у Харкові пропонує пройти курси та отримати спеціальність за такими напрямами:

  • Python;
  • Дизайн;
  • Front-end;
  • Менеджмент;
  • Java;
  • Маркетинг.

Захоплюючі курси дають можливість отримати затребувану на сьогоднішній день професію. Є спеціальні програми для новачків, для фахівців, які вирішили підвищити кваліфікацію. Передбачено курси для підлітків.

Заняття проводять практикуючі фахівці, які розуміють, яку інформацію слід донести студентам. Більшу частину навчання складають практичні навички.

HR-фахівці, які перебувають у штаті компанії, допомагають учням почуватися впевненіше: проводяться тестові співбесіди, надається допомога при складанні резюме, влаштуванні на роботу.

Більш детальна інформація розміщена на сайті Lemon.School.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#курси програмування #курси it #комп'ютерні курси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...