• Головна
  • У Харкові водійка легкового авто не впоралася з керування і "влетіла" у відбійник: 1 людина загинула, 3 - постраждали, серед них дитина, - ФОТО
23:20, 17 квітня 2023 р.

У Харкові водійка легкового авто не впоралася з керування і "влетіла" у відбійник: 1 людина загинула, 3 - постраждали, серед них дитина, - ФОТО

Харківська поліція з’ясовує обставини смертельної ДТП на окружній дорозі міста.

17 квітня близько 13:30 на автошляху "Київ-Харків-Довжанський" в районі 498 кілометру водійка автомобіля "ЗАЗ Sens" не впоралася з керуванням, виїхала на ліве по ходу свого руху узбіччя та зіштовхнулася з відбійником. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

На місці аварії від отриманих травм загинула пасажирка машини - жінка 1945 року. Травми різного ступеня тяжкості отримала 40-річна водійка та її пасажири - дівчинка 2015 року народження й чоловік 1999 року народження. Постраждалих доставили до лікарні.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дтп #відбійник #загинула #постраждалі #керування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...