• Головна
  • Ви в пошуках можливості здобути вищу освіту в Європі, але не можете собі це дозволити? Словаччина може стати чудовим варіантом
Новини компаній
13:00, 18 квітня 2023 р.

Ви в пошуках можливості здобути вищу освіту в Європі, але не можете собі це дозволити? Словаччина може стати чудовим варіантом

Новини компаній

Цьогоріч Словацька Республіка в рамках Плану обновлення оголосила, що у навчальному році 2023/24 найкращі 300 новоприйнятих студентів з-за кордону отримають стипендію на весь період навчання у розмірі 400 євро на місяць. А це, до речі, досить добра сума, якщо врахувати, що студенту у Словаччині на прожитковий мінімум вистачає близько 300 євро.

Ви в пошуках можливості здобути вищу освіту в Європі, але не можете собі це дозволити? Словаччина може стати чудовим варіантом, фото-1

Окрім цього, одним із найпривабливіших аспектів навчання у Словаччині є те, що студенти з-за кордону мають змогу здобути освіту безкоштовно на усіх спеціальностях. Для цього потрібно пройти відбірковий конкурс, який включає оцінку шкільних результатів абітурієнта. На більшість спеціальностей зараз не потрібно складати вступні іспити. Вас можуть зарахувати на підставі правильно зібраного та в термін поданого комплекту документів!

Навчання та проживання в Словаччині є фінансово вигідніше, ніж навчання в будь-якій іншій країні ЄС. Ви не платите за навчання, маєте можливість отримати стипендію за високі досягнення у навчанні, проживання в гуртожитку коштуватиме від 50 до 90 євро на місяць, безкоштовно подорожуєте потягами по всій країні та маєте безліч знижок та бенефітів з картою студента.

Словацька мова, це також не проблема

Компанія "ComeStudy" допоможе вам. Комплексно організуємо та супроводимо весь процес вступу. Визначитись не лише з університетом, збором, обробкою та своєчасною подачею документів, але також допомогти усім студентам обов'язково вивчити словацьку мову з освіченими репетиторами - головні завдання ComeStudy. Ми не обмежуємо вас у виборі спеціальності. З нашою допомогою студенти мають можливість вибрати серед широкого спектру професій - від менеджера до лікаря.

Ознайомитись з персональним планом вступу ви можете за посиланням  https://comestudy.com.ua/ua/intro?promo=city_sites

Докладніше про можливість вступу до Словаччини за посиланням  https://comestudy.com.ua/ua/?promo=city_sites

Ми розуміємо, що процес вступу до іноземного навчального закладу може бути досить складним та заплутаним, тому наша команда допоможе вам впоратися з усіма труднощами, завжди відповість на будь-які запитання.

Вибір ComeStudy – це вибір не хвилюватися за своє майбутнє.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...