• Головна
  • Прогноз погоди у Харкові на тиждень: скільки градусів буде на Великдень
13:45, 12 квітня 2023 р.

Прогноз погоди у Харкові на тиждень: скільки градусів буде на Великдень

Прогноз погоди у Харкові на тиждень: скільки градусів буде на Великдень

У другу у квітня погода у Харкові будуть супроводжуватися відносно теплими днями, але найближчими днями сонця харківʼяни практично не бачитимуть через постійні дощі.

Про це свідчить прогноз порталу Синоптик.

Так у середу, 12 квітня, температура від +11°C зранку підніметься +12°C у вдень. Хмарна погода триматиметься у Харкові увесь день. Протягом усього дня не припиняється дощ, проте ввечері він послабшає.

У четвер, 13 квітня, температура упродовж доби буде однакова +10°C . Протягом усього дня у Харкові буде триматися хмарна погода. Дрібний дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає.

У пʼятницю, 14 квітня, похолодає, температура протягом доби буде +9°C. У Харкові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дощ йтиме майже весь день. Вранці він може посилитися, проте до вечора поступово стихне. Народний прогноз погоди

14 квітня відзначається день пам'яті Марії Єгипетської. У народі святу називали Марія Запали Сніг, Марія - заграй ярки.

У суботу, 15 квітня, температура від +4°C вночі підніметься до +9°C у вдень. У Харкові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці йтиме дрібний дощ. Удень та ввечері опадів не очікується.

15 квітня вшановується пам'ять преподобного Тита чудотворця і мученика Полікарпа. До середини квітня виходили зимові припаси. У народі говорили: "Нічого немає, ні кришки, ні зерна, ні краплі"; "Полікарпів день - початок безхліб'я.

У неділю, 16 квітня, температура від +5°C вночі підніметься до +12°C у вдень. Весь день у Харкові буде хмарним. Без опадів.

У понеділок, 17 квітня, температура від +6°C вночі підніметься до +14°C у вдень. З ранку до самого вечора у Харкові небо буде вкрите хмарами. Уночі піде сильний дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається.

У вівторок, 18 квітня, температура від +7°C вночі підніметься +15°C у день. Протягом усього дня у Харкові буде триматися хмарна погода. Без опадів.

У середу, 19 квітня, у Харкові значно потеплішає температура від +8°C вночі підніметься тільки до +16°C у день. До самого вечора у Харкові буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #погода #Великдень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...