• Головна
  • Безкоштовне розшифрування VIN-коду: все, що вам потрібно знати
Новини компаній
17:30, 3 березня 2023 р.

Безкоштовне розшифрування VIN-коду: все, що вам потрібно знати

Новини компаній

Що зашифровано у позначенні VIN-коду?

Безкоштовне розшифрування VIN-коду: все, що вам потрібно знати, фото-1

Автомобілі мають унікальний ідентифікаційний номер. Це буквенно-цифрова комбінація із 17 символів із 1980-х років. Раніше коди були коротшими і містили менше інформації про автомобіль.

Але скористатися даними можна лише після розшифрування цих символів. Для чого використовують спеціальні сервіси. Розшифровка вин коду допомагає вибрати хороше авто, особливо якщо його продають із рук. А також дізнатися більше про свою машину, якщо просто цікаво чи хочеться її продати, і потрібна додаткова інформація для залучення потенційних покупців.

Актуальне розшифрування вин при покупці авто зі США в наявності в Україні або бу машин з Європи. Зараз такий варіант купівлі хороших та недорогих авто дуже поширений. Сайт Карфаст Експрес допоможе уточнити комплектацію авто з вин коду безкоштовно в Україні для вибору відмінної машини. Процедура виконується розшифровувачем онлайн швидко та просто.

Куди дивитись, щоб побачити Він-код в автомобілі?

Шукають унікальний код на незнімних частинах кузова. Цей ідентифікатор присвоюється машині лише один раз. Тому його наносять у місцях, де його буде добре видно і надовго збережеться. Адже автомобілі часто потрапляють у дорожні пригоди плюс корозія робить свою справу. А вин-код у машині та номер, зазначений у техпаспорті, мають бути ідентичними.

Перше, куди варто подивитися у пошуках коду – нижня частина вітрового скла з боку водія. Крім цього вин номер знаходять у багажнику, під капотом, на підлозі біля сидіння водія. У застарілих авто номер часто нанесений на мотор чи шасі.

Розшифровка Він-коду

Безкоштовне розшифрування VIN-коду: все, що вам потрібно знати, фото-2

Кожен знак унікального номера має важливу інформацію, що вказує на різні характеристики авто. Розшифровка вин коду дає можливість дізнатися дату виробництва, в якій країні збирали машину, на якому заводі, що запропонували по комплектації, наскільки вона екологічна за викидами та економічна споживання палива.

Символи систематизовані за блоками. Їх лише три. Починається розшифровка з коду вин з перших трьох знаків, що позначають країну виробництва і завод, а також географічну зону.

Наступні шість символів представляють другий блок. Ця інформація з вин коду розкриває марку, модель, що знаходиться під капотом і в салоні, які особливі характеристики є.

У третій блок увійшли вісім знаків, що залишилися. Розкривають характерні параметри авто. За цими символами розуміють модельний рік, завод, де відбувалося збирання.

Що дізнаються, коли розшифровка ВІН-коду готова

Докладний звіт, підготовлений за допомогою достовірних інформаційних джерел, дає відповіді на всі питання автолюбителів по конкретному авто.

Якщо звернутися за підтримкою до сайту Carfast.express, перевірка VIN онлайн пройде безпечно та у прискореному режимі.

У звіті міститься інформація щодо країни та заводу, де випустили авто, в якому році. Точна назва марки та моделі, версії машини. Повні дані щодо комплектації, оздоблення салону, екологічного класу, фарбування.

Завдяки цьому можна заздалегідь оцінити, наскільки економічний автомобіль, слухняний в управлінні динамічний. Докладніше розібратися в типі двигуна, трансмісії, приводу і т.д.

Як працює Vin-decoder

Безкоштовне розшифрування VIN-коду: все, що вам потрібно знати, фото-3

Отримати комплектацію авто з вин коду безкоштовно користувачі можуть на різних сайтах, обравши сервіс, що цікавить. Однак найпростіше замовити розшифровку vin код безкоштовно за допомогою розшифровувача вин декодер. Цей інструмент добре себе зарекомендував і користується популярністю серед автолюбителів.

У перевірочну форму vin decoder вводять всі символи вин номера. Дуже уважно. Інакше перевірка пройде некоректно. За кілька хвилин звіт готовий. І зовсім не потрібно подавати запити до різних інстанцій, витрачати на цей час і нерви.

Проводиться він код розшифровки безкоштовно в режимі реального часу. Очікування мінімальне, що подобається всім користувачам сайту Carfast.express. Жодних додаткових дій та запитів.

Він декодер допоможе прояснити ситуацію з автомобілем будь-якої марки та моделі. Розшифрує вин номер авто, яке вже давно стоїть у вашому гаражі. Або ж перевірить дані машини, про яку ви мрієте. Навіть уживані авто коштують недешево, тому краще довіритися перевіреним сервісам та вкласти гроші у хороший автомобіль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...