• Головна
  • Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО
ТОП від 057
17:00, 8 лютого 2023 р.

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО

ТОП від 057
Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО

Десять подарунків за 500 гривень на День Святого Валентина.

На День Святого Валентина прийнято робити подарунки коханій людині, в тому числі за великі суми грошей. Сьогодні ж для багатьох українців не час дарувати дорогі презенти, але це не привід зовсім відмовитися від звичної "традиції", оскільки є достатня кількість бюджетних варіантів. Такі подарунки можна легко придбати в магазині або замовити в інтернеті.

Редакція сайту 057 розповідає про десять подарунків на День Святого Валентина, які можна купити за 500 гривень.

"Консервовані шкарпетки"

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО, фото-1

Щоб здивувати і підняти настрій коханій людині, можна подарувати їй баночку "консервованих шкарпеток". Такий презент неодмінно запам'ятається: він не просто унікальний, а й корисний, оскільки пара шкарпеток завжди знадобиться.

Вартість: до 150 гривень.

Баночка з жуйками "Love is…"

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО, фото-2

Жуйки "Love is…" - це не просто "легендарні" і смачні ласощі родом з 90-х, але і прекрасний спосіб нагадати про свої почуття другій половинці. Жуйки перенесуть вас у світ дитинства, а історії на вкладишах подарують чудовий настрій та створять романтичну атмосферу.

Вартість: до 250 гривень.

3D акрилова світлодіодна лампа-нічник

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО, фото-3

3D світильники вважаються новим форматом ламп для інтер'єру. Вони підійдуть до інтер'єру квартири, будинку та навіть офісу. Включаючи 3D лампу, ви отримаєте неймовірне перетворення з 2D малюнку на тривимірне зображення. Так, на акриловому склі за допомогою лазерного гравіювання виконується певним чином малюнок. При включенні світильника підсвічування висвітлює контури, внаслідок чого створюється ефект 3D. Нічник працює від проводу USB. Подібні лампи можна придбати у формі сердець, ведмедика, з написами "I love you" і так далі.

Вартість: до 400 гривень.

"100 причин, чому я тебе кохаю"

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО, фото-4

Якщо ваша кохана людина настільки чудова, що перерахування причин, чому ви її кохаєте, займе багато часу, то такий подарунок вам дуже допоможе. Всередині баночки 100 згортків з різноманітними зворушливими, милими та смішними фразами, які змусять другу половинку посміхнутись.

Вартість: до 450 гривень.

Повербанк "Поцілунок"

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО, фото-5

Такий подарунок не тільки порадує кохану людину, а й буде корисним і практичним. Їй не доведеться турбуватися про зарядку свого гаджета: телефону, планшету, MP3, MP4, GPS і так далі. Сам зовнішній акумулятор заряджається через кабель micro USB.

Вартість: до 450 гривень.

Подушка у формі серця, що світиться

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО, фото-6

М'яка подушка у формі серця - те, що потрібно для подарунку на День Святого Валентина. До того ж це не просто красивий елемент декору, але і річ, яка має цікаву особливість - вона світиться. Така подушка може бути і нічником, і оригінальною окрасою спальні і звичайною подушкою. А найголовніше - вона щодня нагадуватиме другій половинці про ваше кохання. Подушка працює від батарейок ААА, які зовсім не заважають під час сну.

Вартість: до 500 гривень.

Фотоальбом для найтепліших моментів життя

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО, фото-7

Зараз друковані фотографії уже не потреба, а радше задоволення для поціновувачів. Тому саме для них підійде такий подарунок. Фотоальбом допоможе зберегти найтепліші моменти спільного життя і нагадуватиме про ваше кохання на своїх сторінках, які через деякий час можна буде гортати з ностальгією.

Вартість: близько 500 гривень.

Мило ручної роботи

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО, фото-8

Мило ручної роботи стане чудовим подарунок для тих, хто цінує, перш за все, безпечну косметику, виготовлену тільки із натуральних інгредієнтів. Можна підібрати будь-який аромат в залежності від вподобань вашої коханої людини.

Вартість: до 350 гривень.

Набір свічників з "одним серцем на двох"

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО, фото-9

Такий набір із двох свічників буде чудовим подарунком для закоханих, які цінують оригінальні предмети декору. Він впишеться в будь-який інтер'єр. Крім того свічники стануть ідеальним доповненням під час романтичної вечері на День Святого Валентина.

Вартість: близько 200 гривень.

Термокружка з серцем

Що подарувати на День Святого Валентина. ТОП-10 презентів за 500 гривень, - ФОТО, фото-10

Термокружка підійде для тих, хто хоче зекономити гроші і час на купівлі кави, чаю та інших напоїв. Вона зберігатиме потрібну температуру близько 2 годин. Тому з термокружки буде комфортно пити гарячий чай або каву холодною зимою, а спекотного літа - крижані напої. До того ж такий подарунок допоможе у збереженні екології, оскільки одноразові стаканчики стануть непотрібними. А невеличке серце завжди нагадуватиме другій половинці про ваше кохання.

Вартість: близько 500 гривень.

Нагадаємо, що редакція сайту 057 розповідала історію виникнення Пленахівської вулиці у Харкові. Детальніше про це читайте тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#подарунки #купити #день #святого #валентина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...