• Головна
  • Як заощадити на постачанні вантажів з Китаю
Новини компаній
15:00, 30 січня 2023 р.

Як заощадити на постачанні вантажів з Китаю

Новини компаній
Як заощадити на постачанні вантажів з Китаю, фото-1

Китай сьогодні є центром світового промислового експорту. Дешеве виробництво та здатність оперативно впроваджувати нові технології дозволяє конкурувати у сфері торгівлі з багатьма країнами. Щоб оптимізувати свій бізнес, компанії закуповують товари чи переносять виробництво до Китаю. Звернувшись до транспортної компанії для постачання товарів з Піднебесної, підприємці часто запитують, як заощадити на перевезенні вантажів. Логістична компанія UTEC Logistics допоможе вирішити це завдання, запропонувавши кілька варіантів для зменшення витрат на доставку, включаючи морські перевезення.

Співпраця з виробниками безпосередньо

Китайський ринок повний посередників між виробником та покупцем. Щоб уникнути додаткової націнки від посередника, необхідно працювати безпосередньо з постачальником. 

Пряма співпраця має низку інших переваг:

  • вигідні умови;
  • більший асортимент товарів;
  • оптові ціни набагато нижчі, ніж у посередників.

До того ж, вирішити проблему зі шлюбом товару безпосередньо у постачальника можна набагато швидше, ніж залучати до цього питання посередників.

Зменшення витрат на упаковку

Вибір оптимальної упаковки є важливим для перевезення вантажів. Менш щільні матеріали займають менше місця у контейнері, що дозволяє перевозити більше продукції за ту саму ціну. Крім того, зниження витрат на упаковку продукції є не лише вигідним, а й екологічним рішенням. При цьому необхідно пам'ятати, що економія на упаковці товару повинна бути розумною і не призводити до того, що якість та надійність перевезення вантажів дуже впаде.

Перевозимо морським контейнером — оптимальне транспортування

Морські перевезення — найвигідніше рішення для тих, хто готовий зачекати. Термін доставки товару морем від компанії UTEC Logistics — від 29 днів. Це однозначно не найшвидший, але дуже надійний, а головне, бюджетний спосіб вантажоперевезень.

Серед інших переваг доставки морем слід виділити такі:

  1. Універсальність. На відміну від перевезень літаком, доставка судами дозволяє перевозити значно більшу кількість сипких, наливних та великогабаритних товарів.
  2. Своєчасність. На шляху суден немає поганих доріг, пробок або інших перешкод, що затримують. Незважаючи на не найшвидшу доставку, морський транспорт прибуває у встановлений термін.
  3. Безпека. При перевезенні морем вантаж поміщають максимально захищені контейнери. Сам товар фіксують спеціальними кріпленнями, а для контейнерів використовують троси.

Судноплавна галузь продовжує розвиватися, відкриваючи нові маршрути до різних точок світу. Такий транспорт особливо потрібний для мультимодальних перевезень, що допомагає знижувати загальну вартість послуги.

Страхування вантажу

Незалежно від виду транспорту, міжнародні перевезення пов'язані з певними ризиками. Щоб убезпечити себе, не можна ігнорувати рекомендацію щодо страхування вантажів. Оформивши страховий поліс, можна уникнути втрати суттєвої грошової суми, пов'язаної з:

  • псування продукції;
  • аварійними ситуаціями на шляху проходження вантажів;
  • іншими можливими ризиками.

За бажанням клієнтів, компанія UTEC Logistics може оформити стандартне страхування посилок при доставці з Китаю до України у разі поломки, втрати чи псування продукції під час аварії. Наявність договору страхування та доведеної вини транспортної компанії допоможе відшкодувати вартість. Звернутися до замовлення послуг можна до менеджерів за телефоном 0 800 202 004 або залишивши заявку на сайті. Офіс компанії UTEC Logistics знаходиться за адресою: м. Київ, вул. М. Амосова, 12, оф. 17-А.

Спільні покупки та попутна доставка

Попутна доставка — це спосіб перевезення, що передбачає доставки невеликих обсягів вантажу із товарами інших замовників. Метод спільних закупівель полягає в тому, щоб закуповувати товари в роздріб, але за оптовою ціною, кооперуючись з іншими підприємцями, які також хочуть купувати товар у цій ніші.

При розгляді варіантів економії на вантажоперевезеннях з Китаю не забувайте про те, що важливим критерієм у цьому випадку є співвідношення ціни та якості. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...