• Головна
  • Плюси та мінуси тепловентиляторів
Новини компаній
15:06, 21 грудня 2022 р.

Плюси та мінуси тепловентиляторів

Новини компаній

В магазинах повно обігрівачів будь-якого типу. Найбільший попит стабільно мають тепловентилятори. Якщо порахувати всі їх переваги, то така популярність цілком зрозуміла. Тепловентилятори ефективні, дешеві та прості в експлуатації. Але все ж таки ці пристрої недосконалі, у них також є недоліки. Якщо ви ще не вирішили, купувати дуйчик чи ні, дізнайтесь більше про властивості цього виду обігрівачів з нашої статті.

Що являє собою пристрій

Тепловентилятор — електричний девайс для швидкого локального обігріву приміщень. Ефект досягається поєднанням вентилятора та нагрівального елемента. Увімкнений пристрій створює примусову циркуляцію теплого повітря.

Корпуси дуйчиків роблять з пластику. Завдяки елементарній конструкції та доступності матеріалу для виготовлення, тепловентилятори стали одним з найдешевших засобів обігріву.

Переваги  теплодуйчиків

Оскільки попит на тепловентилятори з роками не зменшується, значить, пристрої мають вагомі експлуатаційні переваги. І дійсно, які ще обігрівачі можуть бути такими легкими, компактними та ефективними!

Користувачі насамперед оцінили високу швидкість роботи дуйчиків. Достатньо увімкнути прилад — і через 2-3 хвилини біля нього стає тепло й комфортно. Дуйчики не розраховані на обігрів приміщень великої площі та з високими стелями.

Які ще переваги є в тепловентиляторів?

  1. Компактність. Середньостатистичний дуйчик важить не більше 1 кг. Його зручно переставляти з однієї кімнати в іншу й для цього не доведеться робити перестановку меблів. Маленький тепловентилятор можна встановити будь-де. Пристрій можна поставити на стіл або на підлогу.

  2. Якщо правильно використовувати тепловентилятор, то ризик займання приладу дорівнює нулю. Конструкція сучасних дуйчиків створена таким чином, щоб у разі позаштатної ситуації пристрій зупинив свою роботу і не перегрівся.

  3. Великий вибір моделей різного типу та кольору. Асортимент пристроїв дозволяє знайти ту модель, яка підійде саме до вашого інтерʼєру. Є дуйчики білі, чорні, сріблясті та різнокольорові. Вони бувають квадратні, прямокутні, у формі кола або овалу.

Які є мінуси

Деякі бюджетні моделі та пристрої з середнього цінового сегмента працюють з шумом, який з часом починає дратувати. Якщо ви чутливі до сторонніх звуків, обирайте пристрої, в яких встановлено безшумний вентилятор.

Якщо на нагрівальний елемент дуйчика попадає багато пилу, у приміщенні зʼявляється важкий запах чаду. Це результат згоряння пилових фракцій. Щоб мінімізувати неприємні наслідки використання дуйчиків, робіть у приміщеннях вологе прибирання.

Дуйчики радять вмикати тільки в присутності користувача. Це вимога пожежної безпеки. Але не слід перейматися тим, що ви не можете заздалегідь запустити дуйчик, щоб прогріти пусте приміщення. Коли ви прийдете в кімнату й увімкнете пристрій, тепло стане майже відразу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ALLO #АЛЛО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...