• Головна
  • Школа англійської мови Inhouser відкриває набір студентів на новий навчальний рік
Новини компаній
17:00, 4 жовтня 2022 р.

Школа англійської мови Inhouser відкриває набір студентів на новий навчальний рік

Новини компаній

Вивчення англійської мови сьогодні актуальне як ніколи раніше. Якщо раніше знання англійської дозволяло нам подорожувати безперешкодно та отримувати більш високооплачувану роботу, то зараз українці відчули крайню потребу знання іноземної мови. Сходити до магазину, аптеки, звернутися до лікаря, вирішити питання з документами чи просто поспілкуватися із сусідом, на жаль, зараз створює величезну проблему для багатьох з нас. І вирішити цю проблему Ви зможете лише підвищивши свій рівень володіння іноземною мовою! А допомогти розв’язати цю проблему береться школа англійської Inhouser!

Школа англійської мови Inhouser відкриває набір студентів на новий навчальний рік, фото-1

Багато людей відкладали вивчення англійської на безвік через різні причини, головною з яких був невдалий досвід. Не всі викладачі готові йти в ногу з часом та змінювати підходи до навчання. Якщо Вам заважали застарілі підходи та неактуальні програми, зубріжка купи нових слів, виконання вправ під копірку та постійні переклади текстів, настав час це змінити!

Школа англійської мови Inhouser відкриває набір студентів на новий навчальний рік! А це означає, що у Вас є можливість:

  • спробувати нові та сучасні методики навчання:

Викладачі школи застосовують різні техніки, які допоможуть Вам швидше та якісніше запам’ятати нові слова; розібратися з граматикою та навчитися застосовувати граматичні структури на практиці. Вас навчать слухати та розуміти носіїв мови. А найголовніше - говорити англійською мовою, завдяки тому, що багато часу на занятті відводиться саме прокачуванню розмовної навички!

Викладачі гарантують, що навіть з 0 рівнем знань, після першого заняття Ви вже зможете розповісти про себе!

  • вивчати лише актуальні матеріали:

Школа дотримується всіх міжнародних стандартів і використовує виключно новітні матеріали для навчання. Це дозволить Вам не вивчати стандартну програму 10 річної давності, а набути актуальний вокабуляр і почуватися вільно в будь-якому середовищі.

  • навчання в будь-якому зручному для Вас місці:

Заняття у школі відбуваються в онлайн форматі 2 рази на тиждень по 90 хвилин. Достатньо лише викроїти трохи часу і Ви повністю поринете в атмосферу навчання де б Ви не знаходилися. Якщо раніше онлайн навчання подобалося далеко не всім, зараз спробувавши нові технології, ту різноманітність та інтерактив, які вони вносять у процес заняття, студенти з радістю переходять на такий формат!

  • вивчати іноземну мову у мінігрупах:

Для того, щоб учні відчували себе більш комфортно і їм вистачало уваги викладача, було достатньо часу обговорити всі питання та попрактикувати усне мовлення, групи у цій школі складаються з 4 учнів, підібраних за рівнем володіння англійською та віком. Школа завжди ставить своїх студентів на перше місце та намагається створити всі умови, щоб учні насолоджувалися процесом навчання.

  • отримати якісну послугу за доступну ціну:

Inhouser хочу підтримати всіх українців, які зараз вимушені вивчати англійську мову та зберігає ціни максимально доступними для всіх. Отже, для всіх бажаючих є чудова можливість вивчити або підтягнути мову за прийнятними цінами.

Більше інформації про школу, форми навчання та вартість занять Ви можете переглянути, перейшовши за посиланням https://inhouser-school.com.ua/. Також на сайті Ви можете записатися на пробне заняття в спеціальній формі або поставити запитання адміністраторам школи.

Пам’ятайте, що Inhouser - це новий підхід до навчання. Ви отримаєте не тільки бажаний результат, але й переконаєтесь, що сам процес навчання може бути легким та цікавим! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...