• Головна
  • Армія РФ спробувала прорвати оборону українських військ на Харківщині: ЗСУ жорстко зустріли загарбників та відкинули їх назад
19:48, 15 серпня 2022 р.

Армія РФ спробувала прорвати оборону українських військ на Харківщині: ЗСУ жорстко зустріли загарбників та відкинули їх назад

У Харківській області росіяни спробувала прорвати оборону української армії у напрямку селища Козача Лопань та села Уди.

На Харківському напрямку противник з метою недопущення створення силами оборони України сприятливих умов для переходу у контрнаступ продовжує знищення військових та цивільних об'єктів із усіх наявних засобів вогневого ураження. Про це повідомили у прес-службі Генерального штабу Збройних сил України.

Ворог із танків, ствольної та реактивної артилерій обстріляв селища Слобожанське, Пʼятихатки, Слатине, Питомник і Нове, села Ртищівка, Одноробівка, Соснівка, Світличне, Шевелівка, Дементіївка, Руська Лозова, Руські Тишки, Коробочкине та Протопопівка. Також окупанти задіяли авіацію для ударів біля сіл Верхній Салтів, Соснівка і Ртищівка.

Армія РФ спробувала прорвати оборону українських військ у напрямку селища Козача Лопань та села Уди. ЗСУ жорстко зустріли загарбників та відкинули їх назад.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#порвати #оборона #зсу #відкинули #війська
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...