• Головна
  • Київстар відновлює мережу «Домашнього інтернету» в Харкові
Партнерський матеріал
09:43, 2 серпня 2022 р.

Київстар відновлює мережу «Домашнього інтернету» в Харкові

Партнерський матеріал

Компанія активно працює над відновленням мережі фіксованого інтернету в Харкові. Наразі, функціонує 90% адрес,  які постраждали від військової агресії рф. Таким чином послуга домашнього інтернету знову доступна 15,5 тисяч абонентів.

Паралельно ведуться активні роботи над відновленням мережі в Миколаєві. Вже 274 будинки з 305 пошкоджених знову мають доступ до фіксованого інтернету від Київстар. А на деокупаваних територіях Чернігова, Ніжина, Ірпіня, Охтирки компанія відновила всі 100% покриття. Загалом сервіс доступний в 44 тис. багатоквартирних будинків 125-ти міст України.

«Наші технічні спеціалісти роблять все можливе та користуються кожною спокійною хвилиною, щоб відновлювати послуги та давати змогу абонентам бути на зв’язку. Сподіваємось, що скоро ми зможемо почати відновлювати послугу в Херсоні, Мелітополі та інших тимчасово окупованих містах» - прокоментував керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар Сергій Сухорук.

Загалом, станом на зараз Київстар продовжує контролювати 92% мережі фіксованого інтернету та 90% мобільного звязку.

Окрім відновлення пошкодженої інфраструктури, компанія її модернізує. Зокрема в містах Львів, Київ, Дніпро, Старокостянтинів став доступний інтернет на швидкості до 1Гбіт/сек. До кінця року така можливість зявиться ще в 14 містах України. Також компанія активно реалізовує соціальні проекти і безкоштовно забезпечує інтернетом бомбосховища по всій країні, а також модульні містечка* для вимушено переселених осіб.

*Готовий забезпечувати інтернетом ті модульні містечка, де є технічна можливість провести «Домашній інтернет» від Київстар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...