• Головна
  • У Слобідському районі Харкова відновлюють подачу води після аварії
13:23, 28 липня 2022 р.
Надійне джерело

У Слобідському районі Харкова відновлюють подачу води після аварії

Бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» продовжують оперативно відновлювати подачу води у районах міста.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», за минулу добу робітники усунули сім аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання та привели до ладу вісім оглядових колодязів з заміною запірно-регулювальної арматури. Зокрема, у Слобідському районі бригади ліквідували складну аварійну ситуацію на ділянці водоводу діаметром 400 мм по пр. Льва Ландау.

У Слобідському районі Харкова відновлюють подачу води після аварії, фото-1
Як повідомив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Слобідського району КП «Харківводоканал» Олексій Мацюк, цей трубопровід забезпечує водопостачанням не лише жителів району, а й важливі соціальні об'єкти.

«Оперативно виявивши серйозні пошкодження, дійшли висновку, що ремонтні роботи слід проводити лише з відключенням водопостачання. Тому комплекс запланованих заходів щодо усунення аварії виконали оперативно та у найкоротші терміни відновили подачу води. Також обов'язково привели до ладу територію», - зазначив Олексій Мацюк.

Сьогодні, 28 липня, ремонтники взяли в роботу дев'ять пошкоджених ділянок трубопроводів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #вода
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...