• Головна
  • Вирішив не брати участь у "спецоперації" і втік з танку: на Харківщині місцевий житель укривав військового РФ, - ВІДЕО
Відеосюжет
00:37, 24 травня 2022 р.

Вирішив не брати участь у "спецоперації" і втік з танку: на Харківщині місцевий житель укривав військового РФ, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харківській області російський військовий ховався у місцевого жителя.

Російський військовослужбовець укривався вдома у місцевого жителя в селі Шестакове. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

За словами Сергія Болвінова, затриманий військовий РФ стверджує, що він народився у місті Кривому Розі, де й зараз проживають його родичі.

"Переїхав у Крим, який був анексований. Став громадянином РФ. У армії служив наводчиком танку. Коли вони колонною з п'яти танків заїхали на територію України, цей молодий чоловік вирішив не брати участь у «військовій спецоперації», втік з танку і укрився у місцевого жителя в селищі Шестакове. За його словами, планував після війни поїхати до своєї сім’ї в Україні. Місцевий мешканець, за його ствердженням, просто допоміг цьому хлопцю. Він укривав його в себе дома більше місяця, видаючи його за сина. Чому він одразу після деокупації не видав його, які ще дії вчиняв - з’ясують в ході слідства за ст. 111-2 (пособництво державі-агресору) Кримінального кодексу України. Обох затримали", - зазначив начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий #укривав #танк #втік #російський
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...