• Головна
  • Олександр Скакун ознайомився з ходом робіт на двох об’єктах «Великого будівництва» в Пісочині
Политические новости
13:00, 23 грудня 2021 р.

Олександр Скакун ознайомився з ходом робіт на двох об’єктах «Великого будівництва» в Пісочині

Политические новости
Олександр Скакун ознайомився з ходом робіт на двох об’єктах «Великого будівництва» в Пісочині, фото-1

Під час робочої поїздки до Харківського району керівник Харківської ОДА відвідав два об’єкти Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в пгт Пісочин.

Зараз у селищі під Харковом триває будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу та закладу дошкільної освіти «Теремок».  

Пісочин - у безумовних лідерах із "освітянського" «Великого будівництва» на Харківщині. 

«Новий корпус дитсадка «Теремок» дасть можливість збільшити кількість місць для дошкільнят у Пісочині на 120. І це вже не перший дитячий освітній заклад, який у Пісочині будується в межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Тут уже понад рік працює збудований з нуля надсучасний освітній комплекс у мікрорайоні "Надія". На початку роботи цього закладу його особисто відвідував Президент України», - відзначив Олександр Скакун. 

Зараз у новій будівлі дитсадка вже повністю готові два поверхи будівлі, тривають фасадні роботи та роботи з підведення зовнішніх інженерних мереж і внутрішнього оздоблення. Паралельно облаштовують покрівлю. 

Тривають роботи і в ФОК «Мобіль», до якого прибудовують басейн. 

«Тут будуть 2 басейни: один – для дорослих, інший – для малечі. А ось для занурення у воду маломобільних груп населення будуть спеціальні пристосування», – повідомив заступник голови ХОДА Михайло Харнам. 

Басейн матиме дві зони: дорослу розміром 25х13 метрів (глибина – 1,8 м) та дитячу – 10х6 метрів (глибина – від 30 до 70 см). Також на другому поверсі ФОКу планується хореографічна зала та адміністративно-побутова зона. 

Нагадаємо, під час робочої поїздки до Харківського району Олександр Скакун також відвідав реконструйоване приймальне відділення Мереф’янської лікарні, яке також відновили завдяки «Великому будівництву».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...