• Головна
  • Олімпійці Харківщини відчуватимуть нашу підтримку. Айна Тимчук
Политические новости
13:00, 26 липня 2021 р.

Олімпійці Харківщини відчуватимуть нашу підтримку. Айна Тимчук

Политические новости

У Харкові з 26 липня працюватиме «Олімпійська фан-зона».

Голова Харківської обласної державної адміністрації зазначила, що фан-зона працюватиме у парку Горького щоденно з 10:00 до 17:00.

«У Токіо вже є перші перемоги серед українців. І коли синьо-жовтий прапор майорить на п’єдесталі пошани Олімпійських ігор, - це велика гордість для кожного з нас. Тепер чекаємо на перемоги харків’ян, адже Харківщина завжди славилася своїми спортсменами. Ми віримо у вас, ми вболіваємо за вас. І я впевнена, що ви принесете нові перемоги нашій славній Слобожанщині та всій Україні. Запрошуємо всіх до фан-зони, щоб олімпійці Харківщини відчували нашу підтримку», - закликала Айна Тимчук.

Олімпійці Харківщини відчуватимуть нашу підтримку. Айна Тимчук, фото-1

Відкриття фан-зони відбудеться 26 липня о 13:30, саме тоді пройдуть фінальні змагання з важкої атлетики, в яких очікується участь харків’янки Каміли Конотоп.

Попередній розклад змагань харківських олімпійців:

30 липня відбудеться трансляція командного турніру з фехтування. У ньому братиме участь і харківський спортсмен Роман Свичкарь.

1 серпня - виступ ще однієї важкоатлетки з Харкова Ірини Дехі. 

З 2 по 4 серпня та з 6 по 7 серпня харків'яни зможуть подивитися виступи синхроністок. Спочатку харків’янки виступлять у дуеті, а потім поборються за медалі у групі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тимчук #Олімпійські ігри
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...