• Головна
  • Офіційно: Кернес переміг на виборах мера Харкова
14:52, 4 листопада 2010 р.

Офіційно: Кернес переміг на виборах мера Харкова

За підрахунками 100% бюлетенів Геннадій Кернес переміг на виборах мера Харкова. Відрив від Арсена Авакова становить 0,63%.

Харківська міська виборча комісія підрахувала 100% протоколів на виборах мера. Згідно з даними, в.о. міського голови Геннадій Кернес переміг з відривом у 0,63%.

Згідно з інформацією міськвиборчкому, наданою за результатами обробки 100% протоколів дільничних виборчих комісій, за Кернеса віддали свої голоси 30,09% харків'ян, а за представника "Батьківщини" Арсена Авакова - 29,46%.

Нагадаємо, Партія регіонів у прямому телеефірі 3 листопада провела паралельний підрахунок голосів на виборах мера Харкова і оголосила про перемогу свого кандидата Геннадія Кернеса.

У той же час, згідно з результатами екзит-полу GfK України, переможцем було названо кандидата від партії "Батьківщина" Арсена Авакова.

Як повідомила компанія, його підтримали 34,7% виборців, а Кернеса - 30,9% виборців. Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін назвав цю інформацію неправдивою.

У результаті компанія GfK Україна подала до суду на Добкіна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...