• Головна
  • Харків запрошує до себе «Нове німецьке кіно»
16:34, 8 жовтня 2011 р.

Харків запрошує до себе «Нове німецьке кіно»

З 6 жовтня до 20 листопада 2011 року в кінотеатрах Києва, Одеси, Харкова, Львова, Донецька, Дніпропетровська та Чернівців пройде XVII фестиваль “Нове німецьке кіно”. У програму фестивалю увійшли 6 фільмів  6 жанрів. У Харкові він пройде за підтримки Nurnberger Haus Charkiw.

Фільм-відкриття фестивалю - “Ґете!” (2010) режисера Філіппа Штельцл, в минулому відомого кліпмейкера, який працював з "Rammstein'ом" і Мадонною. Він виніс на суд глядачів власну версію історії про молоді роки великого німця - у фільмі показана історія першої любові генія.

До програми “Нового німецького кіно” також увійшла інтелектуальна мелодрама культового голлівудського німця Тома Тиквера “Любов утрьох” - перший за довгий час фільм режисера німецькою мовою, яку в Німеччині багато хто називає поверненням на батьківщину. Виявляється, що і німців турбує мовне питання.

Соціальна комедія з життя іммігрантів “Альманія: ласкаво просимо до Німеччини”, уродженої туркені Ясмін Самдерелі вже отримала Приз глядацьких симпатій на Одеському міжнародному кінофестивалі в липні.

Ще буде представлена історична драма “Щоденники з Полла” - розповідь про реальні події з життя  майбутньої поетеси Оди Шефер, двоюрідної бабусі режисера фільму Кріса Крауса.

Відкриття фестивалю “Нове німецьке кіно” вже відбулося 6 жовтня у столичному кінотеатрі "Київ" на Великій Васильківській.

Слідкуйте за нашими анонсами!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...