• Головна
  • Харків’ян запрошують до «Саду Божественних пісень»
11:01, 12 вересня 2011 р.

Харків’ян запрошують до «Саду Божественних пісень»

17 вересня в Бабаївському лісі біля криниці Сковородивідбудеться літературно-мистецький фестиваль «Сад божественних пісень» - свято духовності та вшанування великого філософа, поета і музиканта Григорія Савича Сковороди.

Спеціальний гість фестивалю - "український соловейко" Герой України Ніна Матвієнко заспіває у супроводі «Ансамблю давньої музики» під керівництвом Костянтина Чечені.

Фестиваль хоче привернути увагу до історії рідного краю та до видатних українців, таких як Григорій Сковорода, показати зв’язок його духовної спадщини з сучасним мистецтвом та культурами різних країн.

«Бажаєш бути щасливим? Істинне щастя в середині нас. Пізнай себе!» - звертається Григорій Савич до тепершніх і наступних українців.

Дійство фестивалю розгорнеться на мальовничій галявині, де шукачі щастя можуть насолодитися чарівною осінньою природою, живою музикою, гарною поезією та драйвовими танцями.

Чиєсь серце відкриється від мудрих пісень Сковороди у чудовому виконанні кобзаря Петра Приступова (Варсави) з Німеччини. Ще один приклад, як треба шанувати своє.

Також вперше відбудеться майстер-клас давніх танців під акомпанемент ліри. Тільки в день фестивалю можна буде ознайомитись із проектами облаштування криниці Сковороди. А ще гості фестивалю матимуть рідкісну можливість поринути у таємниці санскриту, відчути енергетику прадавньої мови та зберегти на згадку записане санскритом власне ім’я.

Багата літературно-музична програма, численні майстер-класи, рольові ігри даватимуть радість духу, а смачний куліш та запашний чай додасть насолоди.

Насамкінець відбудеться розіграш екскурсійних турів Слобожанщиною.

Від щирого серця запрошуємо всіх бажаючих у гості до криниці Сковороди.

Програма фестивалю є така:

10.00 - Урочисте відкриття фестивалю. Покладанням квітів до пам’ятника на території автокемпінгу та народних співів біля сковородинівської криниці, яка стає малою сценою фестивалю. Біля криниці будуть виставлені проекти її облаштування та фотовиставка «Стежками Сковороди».

10.30 - Місто майстрів (на великій галявині). Майстер-класи, з виготовлення оригінальних прикрас та сувенірів з бісеру, глини, соломки, виконання танців народів світу в етнічних костюмах. Для дітей на галявині проводяться різноманітні ігри, хороводи, конкурси та змагання.

12.00 - 20.00 - Виступ народних колективів, професійних музикантів.

20.00 - Розіграш екскурсійних турів Слобожанщиною і подарунків народних майстрів.

Увага! Територія фестивалю вільна від вживання тютюну, алкоголю та будь-яких наркотиків.

Телефони Оргкомітету: 0954146617 (Людмила), 0637209236 (Світлана), 0955779992 (Микола).

Добратися до фестивалю можна маршрутками від станції метро "Холодна Гора" з  терміналу пл. №8,№9 маршрутками №604,608,610,624 до зупинки "Автокемпінг", від станції метро "Проспект Гагаріна" маршрутками у напрямку Мерефи до зупинки "Автокемпінг".

Приєднуйтесь до вічного!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...