• Головна
  • Олег Дебелый: «Необхідно не допустити, аби сьогодні виборця знову завуальовано підкупали: ані смітниковими баками, ані гречкою»
10:30, 23 жовтня 2014 р.

Олег Дебелый: «Необхідно не допустити, аби сьогодні виборця знову завуальовано підкупали: ані смітниковими баками, ані гречкою»

Наш корреспондент побеседовал с кандидатом в народные депутаты Украины от ВО «Свобода» по 173-му избирательному округу Олегом Дебелым.

Олег Витальевич, зачем Вы идете во власть, зачем баллотируетесь в народные депутаты Украины?

Влада є лишень інструментом, а не самою суттю бажань і тому цей інструмент мусить допомогти змінити ситуацію на краще. Подвиг героїв Небесної сотні, подвиг тих, хто нині захищає нас, воюючи й, нажаль, гинучи на сході нашої держави не може бути даремним. Тому надзвичайно важливим є перемога на мажоритарних округах справжніх патріотів. Ми повинні очистити владу та рішуче впроваджувати реформи.

Говоря о реформах, что Вы имеете ввиду?

Якщо говорити простими словами – ми знаємо відповіді на чотири «як?»: «як очистити владу, та замінити прогнилу систему?», «як захистити Україну й здобути їй гідне місце у світі?», «як подолати олігархію, врятувати економіку і, як наслідок, підняти рівень життя?», «як зберегти національну гідність та відвести військову загрозу, яка сьогодні йде від Російської Федерації?». Для того, аби достойно відповісти на них ми маємо усі можливості: програму перевірену часом, професійну команду, ідеологію.

Касательно идеологии, не кажется ли Вам, что украинский национализм не характерен для востока Украины и для Харькова в частности?

Український націоналізм не має меж на території України. Свободівці є і на Галичині, і на Слобожанщині. На нещодавніх довиборах у Черкаську обласну раду перемогли саме націоналісти…

«Свободу» часто критикуют за позицию касательно русского языка…

Наша позиція стосовно мовного питання надзвичайно проста й, до речі, цілком європейська. Українська – єдина держана, а у побуті кожен може розмовляти, спілкуватися, володіти будь-якою іншою мовою і ніхто йому цього не заборонить. Це наша позиція, усе решта – це наклепи. До речі, Ви мені питання ставите російською і, як бачите, я до Вас претензій не маю. Але єдина державна мова є запорукою єдності та державної безпеки. Такий собі гуманітарний щит.

С языком ясно, а что с другими пунктами вашей программы ?

Ми провели цікавий експеримент – дали оцінити пункти нашої програми мешканцям Харкова, не зазначаючи назву політичної сили. Результат здивував навіть нас самих. Понад 90% людей підтримали постулати нашої програми. Зокрема, підтримку отримали пункти економічних змін: принцип «малий бізнес – малі податки, великий бізнес – великі податки», чіткий механізм виведення капіталів з офшорних зон, заборона приватизації стратегічних підприємств. Також велику підтримку мала наша пропозиція ввести прогресивний воєнний збір на прибутки олігархів. У зовнішній політиці люди нарешті прислухались до «Свободи», яка на протязі усього часу існування (з 91-го року минулого сторіччя) попереджала про російську загрозу. Також солідну підтримку у 54% набрав пункт щодо введення візового режиму з РФ та безвізового з ЄС.

От геополитики к нашим местным, харьковским вопросам. Чего ожидать харьковчанам от депутата-земляка Олега Дебелого?

Ну точно не сміттєвих баків з моїм прізвищем… Нині взагалі необхідно не допустити, аби сьогодні виборця знову завуальовано підкупали: ані смітниковими баками, ані гречкою, ані будь-чим іншим. Харків’яни вже обрали колись подібних гречкосіїв до парламенту чим то завершилося ми всі прекрасно знаємо. Ці антинародні обранці довели спочатку країну до повстання, а потім і до війни на сході України. Таких помилок не можна допустити у найближчому майбутньому.

Довідка:

Дебелий Олег Віталійович,

народився 18 вересня 1965 року в місті Харкові.

Має дві вищих освіти.

У 1989 році закінчив Харківський автомобільно-дорожній інститут за спеціальністю «Інженер-будівельник».

У 2001 році закінчив Харківську національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Юрист-правознавець».

У 1983 – 1985 роках служив у війську.

Від 1989 до 1991 року працював інженером в різних будівельних та автомобільних підприємствах міста Харкова.

У 1991 – 1994 роки – був керівником молодіжного клубу ХАДІ та молодіжного сектору культурно-масової роботи будинку офіцерів міста Харкова.

Від 1994 чотирнадцять років працював інспектором Магістральної митниці Державної митної служби України.

Від 2008 року фізична особа-підприємець.

Співзасновник доброчинного проекту допомоги тяжкохворим дітям «ДоброДій».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дебелый
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...