• Головна
  • Завтра в Харькове заканчивается отопительный сезон
19:43, 18 квітня 2011 р.

Завтра в Харькове заканчивается отопительный сезон

Отопительный сезон в жилых домах и помещениях, оборудованных батареями отопления, прекращается завтра, 19 апреля. 20 апреля отопление отключается в школах, больницах, детских и других учреждениях социально-культурного назначения.

Соответствующее распоряжение подписал сегодня городской голова Харькова Геннадий Кернес. Пресс-служба городского совета приводит это распоряжение:

Про припинення опалювального сезону в місті Харкові

У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 року № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Припинити у м. Харків опалювальний сезон у житлових будинках та приміщеннях, які обладнані індивідуальними опалювальними приладами, з 19.04.2011р.: в школах, лікарнях, дитячих та інших закладах соціально-культурного призначення з 20.04.2011 року.

2. КП «Харківські теплові мережі» (Андрєєв С.Ю.):
2.1. Забезпечити відключення систем опалення будинків, шкіл, лікарень, дитячих та інших закладів побутового та соціально-культурного призначення від систем теплозабезпечення.
2.2. Виконати перерахунок нарахувань за послуги з централізованого опалення побутовим споживачам, які мешкають у житлових будинках, не оснащених приладами обліку теплової енергії на опалення, у відповідності до фактичного терміну тривалості опалювального сезону.

3. Дозволити школам, лікарням, дитячим та іншим закладам побутового та соціально-культурного призначення здійснювати опалення приміщень в межах бюджетних призначень на відповідний період.

4. Рекомендувати ВАТ «Харківміськгаз» (Дудолад О.С.) забезпечити своєчасне відключення газових опалювальних приладів відповідно до діючих норм та правил.

5. Головам районних адміністрацій Харківської міської ради, Департаменту житлового господарства (Нехорошков Р.Б.), Департаменту комунального господарства (Кітанін В.О.), Департаменту освіти (Деменко О.І.), Департаменту культури (Бабицька С.І.), Департаменту охорони здоров’я (Сороколату Ю.В.), Департаменту праці та соціальної політики (Жердєва К.Ю.) Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту (Хижняк А.В.) вжити необхідних заходів щодо відключення від мереж теплопостачання житлових будинків, підпорядкованих установ та організацій.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Кривцова О.С.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...