• Головна
  • Хизувався гранатою - отримав реальний строк
14:43, 27 травня

Хизувався гранатою - отримав реальний строк

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Слобідської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 45-річного чоловіка в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, погрозі вбивством та носінні, придбанні, зберіганні бойового припасу без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 121, ч. 1 ст. 129, ч. 1 ст. 263 КК України). Йому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Про це повідомляють в обласній прокуратурі.

Прокурори довели, що в січні 2024 року чоловік прийшов до домоволодіння, розташованого по вул. Основ’янській у Харкові, де проживала знайома його співмешканки. У будинку в цей час зібралися гості. 

Обвинувачений прийшов не з пустими руками — при собі він мав гранату Ф-1, яку погрожував підірвати та таким чином вбити присутніх, якщо його співмешканка не повернеться до нього додому. Гості, почувши погрози чоловіка, викликали поліцію, тож правоохоронці, які оперативно прибули на місце події, завадили вчиненню злочину.

У лютому 2024 року чоловік знову порушив закон. Цього разу він побив знайомого своєї співмешканки бейсбольною битою, який прийшов до неї в гості, спричинивши потерпілому тяжкі тілесні ушкодження. 

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину. Він розказав, що гранату знайшов в кущах на одній з вулиць міста та закопав знахідку на території свого домоволодіння. Щодо побиття іншого чоловіка обвинувачений заявив, що шкодує про вчинене.

Обвинувальний вирок виніс Червонозаводський районний суд м. Харкова. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ф1 #вирок #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...