• Головна
  • Зеленський пообіцяв допомогти відбдувати зруйновану друкарню
17:35, 24 травня

Зеленський пообіцяв допомогти відбдувати зруйновану друкарню

Під час свого візиту до Харкова. Президент Володимир Зеленський відвідав поліграфічний комплекс, який напередодні зруйнували ракетним ударом рашисти.

Загинуло 7 працівників, понад 50 тисяч книг вщент згоріло. 

Внаслідок російського ракетного удару тут загинуло семеро людей. Мої співчуття рідним і близьким. Іще 21 людина зазнала поранень. Зруйновано виробничий комплекс, десятки тисяч книжок спалені цим ударом. Багато дитячої літератури, навчальних посібників, підручників...

Ніколи російський терор не має залишатися безкарним. Ми крок за кроком робимо так, щоб російська держава відчувала наслідки й ціну свого зла, зазначив Президент.

Згорілий комплекс був побудований лише чотири роки тому. Він є однією з найбільших друкарень не лише Харкова та України, а і Європи. Якщо його не відновити, виникне дефіцит підручників, адже їх левова частка, як й дитячої літератури друкувалася саме тут, відмітив власник Сергій Політучий. Президент пообіцяв сприяти відновленню. 

Також у Харкові Президент провів нараду щодо оперативної обстановки в регіоні та підготовки до опалювального сезону. Доповіді щодо оборони області, зокрема на Вовчанському напрямку, відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури. Окрема увага –  забезпеченню житлом наших людей, переміщених із територій Харківщини, що зазнають ворожих обстрілів.

Усе місто, уся Харківщина заслуговують на нашу підтримку, вдячність, на нашу повагу – як і кожна українська громада, кожна наша людина, яка не підкорюється ворогу та робить усе, щоб зберегти життя, зазначив Президент.

Нагадаємо, криміналістам вдалося ідентифікувати всіх загиблих у друкарні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зеленський #друкарня #Політучий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...