• Головна
  • Вимагав гроші з ексдівчини, погрожуючи опублікувати інтимні матеріали: на Харківщині оголосили підозру шантажисту, - ФОТО
10:22, 24 травня
Надійне джерело

Вимагав гроші з ексдівчини, погрожуючи опублікувати інтимні матеріали: на Харківщині оголосили підозру шантажисту, - ФОТО

На Харківщині викрили хлопця, який вимагав гроші з колишньої дівчини, шантажуючи опублікувати матеріали сексуального характеру.

Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, з березня 2024 року мешканець м. Люботин – систематично шантажував свою колишню дівчину та вимагав з неї гроші.

Чоловік погрожував ексдівчині тим, що опублікує в інтернет фото та відео сексуального характеру за її участі. Він систематично вимагав з колишньої обраниці близько 1000 доларів.

Щоб вона сприймала його загрози як реальні, хлопець «переключився» на батька дівчини та надіслав чоловіку матеріал інтимного характеру за участі його доньки.

Правоохоронці викрили хлопця та провели обшук за місцем його проживання у м. Люботин.

Харківська окружна прокуратура Харківської області повідомила про підозру 22-річному чоловіку за двома статтями Кримінального кодексу України:

  • ч. 4 ст. 189 (вимагання, вчиненого в умовах воєнного стану);
  • ч. 2 ст. 301 (виготовлення, зберігання та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру).

Максимальна санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#підозра #хлопець #дівчина #шантаж #гроші
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...