• Головна
  • Презентація книжки Валерії Суботіної «Полон»
Новини компаній
15:00, 29 березня

Презентація книжки Валерії Суботіної «Полон»

Новини компаній

Запрошуємо на презентацію книжки Валерії Суботіної «Полон» у Харкові 

29 березня о 16:00 у Харкові. Для відвідування заходу потрібно зареєструватися у гугл-формі. Це пов’язано з безпековими заходами.

Реєстрація: https://forms.gle/RanuDwqWfAzb91jP6

Вхід вільний.

Про книжку:

«Полон» — 86 діб українські військові тримали оборону в оточеному Маріуполі та на території заводу «Азовсталь». Для збереження життів бійців і порятунку поранених, наказом вищого військового командування, захисники припинили оборону, покинули територію заводу і мали здатися в так званий «почесний полон» у присутності міжнародних організацій і спостерігачів, з умовою обміну через 3-4 місяці. Валерія «Нава» Суботіна була в складі пресслужби полку «Азов». Їй судилося бути в полоні — спочатку в Оленівці, потім в Таганрозькій тюрмі — понад 11 місяців. Всі кола пекла, які вона пройшла за майже рік, Валерія описала в цій книжці. Постійне спостереження, контроль, приниження, нелюдські умови утримування, критичний дефіцит їжі та води, намагання ворога зламати її фізично і морально, підкорити, залякати, підштовхнути до зради — все це відбувалося з нею. Допити та катування виснажували. Неможливість контактів з друзями й рідними, дезінформація і пропаганда ворога забирали останню надію на обмін і свободу. Але неволя не зламала сміливу жінку, тепер вона — свідок злодіянь рф.

Придбати книжку: https://folio.com.ua/books/Polon

Про авторку:

Валерія Суботіна – українська журналістка,  викладачка, поетка, військовослужбовиця,  майор Національної гвардії України, учасниця російсько-української війни.  Кандидат наук із соціальних комунікацій (2014).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#видавництво Фоліо #Folio #Валерія Суботіна «Полон»
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...