• Головна
  • "Незламне місто": у мережі відбулась прем’єра пісні про Харків
18:10, 25 березня
Надійне джерело

"Незламне місто": у мережі відбулась прем’єра пісні про Харків

"Незламне місто": у мережі відбулась прем’єра пісні про Харків

Native One присвятили пісню незламному Харкову.

Кліп вже можна подивитись у мережі. Музичний продюсер синглу та автор аранжування - харків’янин Микита Рубченко, відомий як автор рок-версії Гімну України. Записував та зводив вокал також харків’янин Олександр Захаров. Серед акторів, які знялись у фільмі - актор харківського театру PS Кирило Лукаш.

"Відео до пісні знімали у різних локаціях Харкова, маючи на меті показати Харків 2024 року, яким він є, як живуть, працюють і продовжують боротися його люди. Також кліп наводить історичний ракурс, що підкреслює глибоке українське коріння міста та згадує його видатних діячів минулого", — пише Radioroks. 

Автор пісні та ідеї відео Сергій Чепига каже:

"Час і болючі події посприяли викоріненню «совка», зросло покоління свідомих, талановитих, яскравих людей, які цінують свободу та незалежність, які ніколи не підкоряться російському ворогу. Харків дуже змінився і став тим містом, де тепер відчуваєш особливий дух свободи та незламності. Наша пісня про рідне місто і тих прекрасних, сильних людей-відчайдухів, на плечах і щоденних зусиллях яких тримається справжній незламний український Харків. Хочеться процитувати Миколу Хвильового: "Хай живе дух неспокою» у кожному з нас!".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пісня #сингл #музика
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...