• Головна
  • На Харківщині для компактного розташування переселенців доступно понад трьох тисяч місць
18:02, 16 березня

На Харківщині для компактного розташування переселенців доступно понад трьох тисяч місць

На Харківщині для компактного розташування переселенців доступно понад трьох тисяч місць

На Харківщині триває обов’язкова евакуація з Кіндршівської, Курилівської, Великобурлуцької та Вільхуватської територіальних громад Куп’янського району. Внутрішньо переміщених осіб заселяють до місць компактного розташування як у Харкові, так і в інших тергромадах області. Наразі для заселення доступно понад 3000 місць.

Про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив під час брифінгу в Офіційному медіацентрі ХОВА.

«Це той резерв, куди ми можемо заселити вже зараз. У разі збільшення кількості внутрішньо переміщених осіб, кількість місць може бути збільшеною до 15 000. Водночас працюємо з міжнародними партнерами задля покращення умов проживання ВПО, посилення матеріально-технічної бази МКП», - зазначив Олег Синєгубов.

Крім того, начальник ХОВА зазначив, що переселенців з Харківщині готові розмістити і в інших регіонах країни - Житомирській, Полтавській, Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Внутрішньо переміщеним особам.

Нагадаємо, у Валківській громаді для тимчасового проживання внутрішньо переміщених людей облаштували багатоквартирний комплекс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #Синєгубов #переселенці #житло
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...