• Головна
  • За останню добу росіяни з різних видів озброєння обстріляли 20 населених пунктів Харківщини: пошкоджена цивільна інфраструктура
09:05, 13 березня
Надійне джерело

За останню добу росіяни з різних видів озброєння обстріляли 20 населених пунктів Харківщини: пошкоджена цивільна інфраструктура

За останню добу окупанти обстріляли 20 населених пункти Харківщини.

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини, про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Армія рф обстріляла такі населені пункти: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове, Гурʼїв Козачок, Гатище. та ін.

Авіаудари ворог наносив по таким населеним пунктам: Муравське, Бологівка, Одноробівка, Козача Лопань, Купʼянськ, Ківшарівка.

23:00 ворог обстріляв м. Вовчанськ. Пошкоджений будинок. Без постраждалих.

15:19 у с. Новий Коротич Харківського району внаслідок ударів ракет С-300 пошкоджені два ангари. Без постраждалих.

13:55 у с. Подоли Куп'янського району внаслідок ворожих ударів горіла господарча споруда та 2 автомобілі. Пожежу загасили. Жертв та постраждалих не зафіксували.

11:00 у м. Балаклія внаслідок ворожого ракетного обстрілу пошкоджена територія цивільного підприємства. Без постраждалих.

08:40 у м. Вовчанськ, ворожим обстрілом пошкоджено будівлю ветлікарні, господарчий корпус. Інформація про постраждалих людей не надходила.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#обстріли #пошкоджена #інфраструктура #ангари #підприємства
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...