• Головна
  • "Металіст 1925" зіграв у нічию з ЛНЗ, - ФОТО
17:43, 8 березня

"Металіст 1925" зіграв у нічию з ЛНЗ, - ФОТО

"Металіст 1925" зіграв у нічию з ЛНЗ, - ФОТО

Віктор Скрипник розпочинав цей матч без можливості для маневрів. Дві попередні зустрічі – дві поразки. І якщо "Динамо" харків'яни програли, але тримали голову високо піднятою, то ляпас від "Миная" змушував опустити очі. Аби не доводити ситуацію до критичної, "Металіст 1925" сьогодні мусив хоча б брати очки.

Однак у ЛНЗ були свої плани. І вони після несподіваної перемоги над "Поліссям" тиждень тому не перебували на скромній позначці: черкасці теж приїхали по очки. З таким настроєм і зіткнулися суперник, повідомляє ua-football..

УПЛ. Металіст 1925 - ЛНЗ 1:1. Скрипник нарешті не ні з чим - изображение 1

Матч у першому таймі справді був не прохідним. Так, суперники багато фолили, але й намагалися грати у футбол. З атак розпочав "Металіст 1925". Вже на стартових хвилинах з гострого кута бив Бичек, але Пеньков ціною власного здоров'я відбив удар. Ще гостріше було в епізоді зі штрафним ударом від Гармаша. Денис цілив низом, воротар і з цим впорався, але був ще шанс на добиванні… "Металіст 1925" міг забити при ліпшому збігу обставин. Або при більш "лояльному" арбітражі, якщо можна так сказати: двічі харків'яни апелювали щодо одинадцятиметрового, але рішення від судді не отримали.

У ЛНЗ старався Молло Бессала, але іноді він ігнорував партнерів. У форварда за перший тайм був один більш-менш помітний момент. В іншому – робота без м'яча. У цій роботі були небезуспішними і його партнери. За завітами Дулуба, ЛНЗ добре перекривав суперникові вільні зони.

УПЛ. Металіст 1925 - ЛНЗ 1:1. Скрипник нарешті не ні з чим - изображение 2

Приблизно в тому ж ключі відбувався і другий тайм: жваво, але без великої кількості моментів. Суперники раз-по-раз кололи одне одного гострими випадами. У "Металіста 1925" з убивчої позиції схибив Максим Імереков, а героєм ЛНЗ міг стати Олексій Хобленко. Він бив по м'ячу підбором. І це футболіст, який вийшов на заміну. Було б ефектно, але не склалося.

Пам'ятаєте, вище йшлося про те, що "Металіст 1925" у першому таймі випрошував пенальті? А в підсумку "випросив" на свої ворота. Точніше, привіз. Це стало катастрофою для команди Скрипника. ЛНЗ побіг вперед, заробив кутовий, м'яча після його подачі винесли з штрафного майданчика, але точно на ногу Каплієнку. Той пробив, Імереков у падінні перервав політ м'яча рукою. Рибалка впевнено виконав вирок.

УПЛ. Металіст 1925 - ЛНЗ 1:1. Скрипник нарешті не ні з чим - изображение 3

І лише після цього з пенальті поталанило "Металісту 1925". У банальній ситуації. Габелок у штрафному майданчику підняв м'яча й влучив Рибалці у руку. Юрченко, як і десятьма хвилинами раніше його досвідчений візаві, впорався з відповідальністю. 1:1.

Ну, нехай так… Ідей командам сьогодні на полі бракувало, але голи вдалося забити. А головний підсумок цього дійства – перші очки, здобуті Віктором Скрипником у статусі тренера "Металіста 1925". Може, після цього розбігаються?

УПЛ. Металіст 1925 - ЛНЗ 1:1. Скрипник нарешті не ні з чим - изображение 4

Фото - Аліна Єрофеєва, UA-Футбол

УПЛ. 20-ий тур. 08.03.2024
Київська область. Стадіон "Лівий берег"
Арбітр в полі – Сергій Задиран

"Металіст 1925" – ЛНЗ 1:1
Голи
: Юрченко 86 - Рибалка (пен.) 76

"Металіст 1925": Проценко — Капінус, Імереков, Червак, Фарина — Габелок — Арі, Юрченко (Обінайя 89) — Бичек (Фрімпонг 81) — Борячук (Юсов 81), Гармаш

ЛНЗ: Пеньков — Насонов, Саліху, Муравський, Каплієнко — Бар, Рибалка (Тарасенко 90), Тілль (Шестаков 46) — Яшарі (Олійник 73), Молло (Хобленко 58), Г. Пасіч

Попередження: Юрченко 10 – Бар 45+1, Рибалка 57, Насонов 57, Хобленко 70, Шестаков 90+2

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Металіст-1925 #Скрипник #ЛНЗ #УПЛ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...