• Головна
  • Під час захоплення села на Харківщині застрелили чоловіка за зауваження: СБУ ідентифікувала трьох окупантів, - ФОТО
13:10, 28 лютого
Надійне джерело

Під час захоплення села на Харківщині застрелили чоловіка за зауваження: СБУ ідентифікувала трьох окупантів, - ФОТО

СБУ ідентифікувала 3-х рашистів, які під час окупації Харківщини вбили чоловіка заради особистої помсти.

Служба безпеки встановила особи трьох російських окупантів, які вчиняли воєнні злочини проти цивільного населення у період захоплення Харківщини, про це повідомив на своїй сторінці Facebook речник Управління Служби безпеки України в Харківській області Владислав Абдула.

Троє військовослужбовців 6-ї відокремленої танкової бригади збройних сил рф Рамазан Омаров, Алхас Расулов, Ражаб Насридинов.

Навесні 2022 року вони придушували опір місцевих мешканців та насильно схиляли їх до співпраці з окупаційною владою на території Дергачівського та Богодухівського районів.

Під час таких «заходів» рашисти масово викрадали та вбивали людей.

За даними слідства, у ході одного з таких «нальотів» на території с. Макарове Богодухівського району чоловіки вдерлись до місцевої ферми. Щоб продемонструвати свою зухвалість, вони почали стріляти в сторону стада худоби. У той час на фермі перебував охоронець і зробив чоловікам зауваження щодо їх поведінки.

Окупанти вирішили помститись чоловіку за його непокору. Через два дні вони вистежили охоронця по дорозі на роботу і Омаров вистрелив у нього два рази. У той час двоє його спільників дбали про те, щоб не залишилось свідків їх звірства.

Під час захоплення села на Харківщині застрелили чоловіка за зауваження: СБУ ідентифікувала трьох окупантів, - ФОТО , фото-1

На підставі зібраних доказів, двом воєнним злочинцям заочно повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28 та ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Крім того, злочинні дії Омарова кваліфікували за ч. 2 ст. 28 та ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СБУ #окупація #окупанти #вбили #помста
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...