• Головна
  • Залякував місцевих мешканців та грабував домівки разом з військовими рф: на Харківщині СБУ викрила поплічника окупантів, - ФОТО
13:10, 27 лютого
Надійне джерело

Залякував місцевих мешканців та грабував домівки разом з військовими рф: на Харківщині СБУ викрила поплічника окупантів, - ФОТО

СБУ затримала поплічника рашистів, який ремонтував російські танки під час боїв за Харків.

Служба безпеки викрила ворожого пособника, який співпрацював з російськими військами у період тимчасової окупації Харківщини, про це повідомив на своїй сторінці Facebook речник Управління Служби безпеки України в Харківській області Владислав Абдула.

Поплічником росіян виявися працівник заводу у Богодухівському районі. Після захоплення громади він зголосився допомагати загарбникам і почав ремонтувати їхню бронетехніку.

Насамперед чоловік відновлював бойові спроможності російських танків, бойових машин піхоти та колісних транспортних засобів, які були підбиті українськими захисниками під час боїв за Харків.

Також ворожий поплічник «здавав» місцевих жителів, які чинили спротив збройній агресії рф.

У подальшому рашисти викрадали українських патріотів та ув’язнювали їх до російських катівень, де піддавали жорстоким тортурам.

Крім того зловмисник «наводив» загарбників на оселі громадян, які виїхали на підконтрольну Україні територію.

Потім окупанти разом зі своїм пособником вдиралися у помешкання громадян і повністю розграбовували їх. З приватних домоволодінь рашисти викрадали все: від одягу та побутової техніки до автомобілів.

За це командування підрозділів російських військ дозволяло чоловіку вільно пересуватися по місцевості та забирати собі частину награбованого майна.

Після звільнення району чоловік намагався «залягти на дно» і таким чином уникнути правосуддя. Однак співробітники СБУ встановили його місцезнаходження і затримали.

На підставі зібраних доказів поплічнику росіян повідомили про підозру за ч. 1 ст. 111-2 (пособництво державі-агресору) Кримінального кодексу України.

Наразі він перебуває під вартою. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Залякував місцевих мешканців та грабував домівки разом з військовими рф: на Харківщині СБУ викрила поплічника окупантів, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СБУ #поплічник #танки #окупанти #патріоти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...