• Головна
  • Що потрібно знати про Айфон 15 Про Макс перед купівлею
Новини компаній
15:57, 26 лютого

Що потрібно знати про Айфон 15 Про Макс перед купівлею

Новини компаній
Що потрібно знати про Айфон 15 Про Макс перед купівлею, фото-1

Потужний та стильний iPhone 15 Pro Max в Україні з’явився ще наприкінці вересня 2023 року. За час, що пройшов зі старту продажів, вітчизняні техно експерти встигли дослідити вартісний смартфон вздовж і впоперек. Завдяки популярним бенчмаркам вдалося оцінити його поведінку в іграх, можливості графіки, якість камери. За всіма параметрами «гігант» відповідає статусу флагмана. Він ставить рекорди продуктивності й демонструє непоганий рівень автономності.

Факт №1: iPhone легший за попередника

Про Макс нового покоління вдалося скинути трохи ваги завдяки оновленню матеріалів виготовлення. Текстурована матова спинка залишилася скляною, а рамка стала титановою. Жарти про те, що Айфон можна відправляти в космос, — тепер не жарти. Адже з такого самого титану виготовляють кораблі для польотів на Марс. Звучить неймовірно, і зовнішній вигляд — відповідний. А ще — оптимальне співвідношення міцності та маси. 

Різниця між чотирнадцятим та п’ятнадцятим поколінням — 19 грамів. Вона добре відчувається під час розмов та інших завдань, які потребують тримання смартфона у висячому положенні. Рука менше втомлюється, тож ризик появи болісних відчуттів у зап’ясті знижено. 

Факт №2: кольори одночасно знайомі й нові

Приємний сюрприз — колірна палітра iPhone 15 Pro Max. Доступно 4 варіанти, які закохують в себе з першого погляду. Поєднання добре знайомих користувачам відтінків з ефектною титановою основою спрацьовує на всі 100. 

  1. Натуральний титан — поза конкуренцією. Такого власникам Еплівських смартфонів бачити ще не доводилося (за винятком Apple Watch Ultra). Це брутальний чистий металевий колір, на якому майже не помітні подряпини.
  2. Чорний — стриманість в кожній деталі. Тотал Блек, перед яким неможливо встояти. 
  3. Білий — витончений і елегантний. Унісекс, але суто статистично жінкам подобається більше. 
  4. Синій — з родзинкою. Для тих, хто любить бути в центрі уваги. 

Факт №3: мінімум — 256 гігабайтів

Мінімальна конфігурація — на 256 гігабайтів. Це оптимальний об’єм для повсякденного користування. Єдине — для серйозних творчих задач цього дещо замало. Альтернативи аж дві — на 512 гігабайтів та Терабайт. 

Якщо потрібен найбільш наближений до Про Макса iPhone 128 Гб, варто придивитися до «Прошки». Вона має майже ідентичне апаратне забезпечення, а відрізняється за розміром і місткістю батареї. 

Факт №4: процесор — на крок попереду

На відміну від базових версій на A16, «гігант» флагманського рівня використовує передовий чип A17 Pro. Це традиційно біонічний процесор з шістьма ядрами, високою тактовою частотою, топовою графічною складовою та підтримкою технологій машинного навчання. 

Плюси чипа:

  • Підвищена одноядерна та багатоядерна продуктивність;
  • серйозний приріст у графічних задачах;
  • контрольоване і помірне навантаження на батарею;
  • забезпечення покращених можливостей підключення та передавання даних (підтримка USB 3).

Факт №5: автономність на рівні з iPhone 14 Pro Max

Тести на виробництві демонструють, що без підзаряджання п’ятнадцятий Айфон Про Макс може працювати так само довго, як і попередник:

  • До 29 годин при відтворенні відеороликів з пам’яті;
  • до 25 годин — з інтернету в режимі онлайн;
  • до 95 годин — відтворення музичних композицій. 

В реальності ніхто не використовує смартфон лише для одного процесу, тому автономність відрізняється. При активних навантаженнях різного плану заряду вистачає годин на 12-15. 

«Портрет» 15 Pro Max позитивний і багатонадійний, тому, якщо не бентежить ціна, — вперед по обновку!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...