• Головна
  • Ґвалтував свою зведену 11-річну сестру та знімав це на відео: на Харківщині суд відправив рецидивіста за «решітку» на 15 років
13:35, 23 лютого
Надійне джерело

Ґвалтував свою зведену 11-річну сестру та знімав це на відео: на Харківщині суд відправив рецидивіста за «решітку» на 15 років

У Харківській області суд визнав винним ґвалтівника-рецидивіста.

На Харківщині прокурори домоглись 15 років позбавлення волі чоловіку, який ґвалтував свою 11-річну сестру та займався виготовленням дитячої порнографії, про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, чоловік, який раніше був судимий за сексуальне насильство, вже через декілька місяців після звільнення з місць позбавлення волі знову порушив закон.

З лютого 2023 року мешканець одного з населених пунктів Лозівського району фотографував статеві органи своєї зведеної 11-річної сестри, а також ґвалтував дівчинку, знімаючи це на відео.

Усе це відбувалось за відсутності інших родичів вдома, коли вони йшли у справах. Підліток через свій вік не могла чинити опір ґвалтівнику.

Зловмисника викрили 20 березня 2023 року — на одній зі станцій метро у Харкові його зупинили правоохоронці та в ході огляду вмісту телефону знайшли файли з дитячою порнографією.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину.

Первомайський міськрайонний суд Харківської області визнав винним 31-річного чоловіка у зґвалтуванні, сексуальному насильстві, розбещенні малолітньої особи, а також виготовленні, зберіганні і розповсюдженні дитячої порнографії (ч. 6 ст. 152, ч. 6 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ч.ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 Кримінального кодексу України).

Йому призначили покарання у виді 15 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми на строк 3 роки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#суд #рецидивіст #ґвалтував #сестра #відео
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...