• Головна
  • Перевищив швидкість та не дав дорогу виїхати таксисту: у Харкові судитимуть експоліцейського за смертельне ДТП, - ФОТО
17:31, 15 лютого
Надійне джерело

Перевищив швидкість та не дав дорогу виїхати таксисту: у Харкові судитимуть експоліцейського за смертельне ДТП, - ФОТО

У Харкові судитимуть колишнього поліцейського за смертельне ДТП.

У Київському районному суді м. Харкова судитимуть експоліцейського за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Слідчі встановили, що 10 серпня 2023 року експоліцейський, керуючи автівкою «Dodje Journey», рухався по Салтівському району м. Харкова з перевищенням швидкості руху, яка змінювалась у межах 116 - 97 км/год.

Під час руху через перехрестя вул. Гвардійців Широнінців колишній поліцейський не зупинився, щоб надати дорогу 41-річному таксисту, що керував автомобілем «Hyundai Sonata», який в цей час виїжджав з паркувального майданчика магазину на зелений сигнал світлофора, що дозволяє рух.

Таксист загинув на місці.

Тепер колишньому правоохоронцю загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #експоліцейський #швидкість #таксист #загинув
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...