• Головна
  • На Харківщині викрили колаборантку, яка «обійняла» керуючу «посаду» при окупантах, - ФОТО
14:30, 14 лютого
Надійне джерело

На Харківщині викрили колаборантку, яка «обійняла» керуючу «посаду» при окупантах, - ФОТО

На Харківщині викрили жінку, яка працювала на окупаційну адміністрацію та після деокупації намагалася приховати свою діяльність.

Куп’янська окружна прокуратура Харківської області повідомила про підозру 51-річній жінці за фактом колабораційної діяльності (ч. 2 ст. 111-1 Кримінального кодексу України), про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Слідчі встановили, що під час захоплення Куп’янщини, у червні 2022 року жінка добровільно погодилась на пропозицію окупаційної адміністрації щодо працевлаштування.

Вона обійняла посаду «виконувачки обовʼязків спеціаліста відділу персоніфікованого обліку та автоматичної обробки інформації Управління праці та соціальної політики Військово-цивільної адміністрації Куп'янського району», про що був виданий відповідний наказ так званого «глави» псевдооргану влади.

Колаборантка здійснювала прийом громадян, які звертались з метою оформлення матеріальної допомоги від рф, а також готувала звітність за результатами службової діяльності «управління».

Після деокупації жінка намагалась сховатись у Харкові, переїхавши сюди жити. Проте це не допомогло — її викрили правоохоронці.

На Харківщині викрили колаборантку, яка «обійняла» керуючу «посаду» при окупантах, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#колабораціонізм #окупація #адміністрація #Куп’янщина #жінка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...