• Головна
  • У Харкові створили пункт допомоги мешканцям Немишлянського району, які постраждали внаслідок нічної атаки
17:04, 10 лютого
Надійне джерело

У Харкові створили пункт допомоги мешканцям Немишлянського району, які постраждали внаслідок нічної атаки

У Харкові створили пункт допомоги мешканцям Немишлянського району, які постраждали внаслідок нічної атаки

Пункт допомоги мешканцям Немишлянського району, які постраждали внаслідок нічної атаки ворожих безпілотників, розгорнули в гімназії №21 (вул. Тракторна, 3/12).

Про це сьогодні, 10 лютого, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов. За його словами, внаслідок влучання «шахедів» по АЗС стався витік пального, що призвело до пожежі в приватному секторі. Повністю згоріли 15 житлових будинків. Семеро харків’ян загинули, у тому числі троє дітей та двоє літніх людей. Мер зазначив, що 57 осіб вдалося врятувати. Зараз їм надається необхідна допомога.

«Усім, хто опинився без даху над головою, запропонували поселитися в гуртожитках. Також організували штаб збору та видачі допомоги у 21-й гімназії. Адже у людей фактично нічого не залишилось. Є потреба в будівельних матеріалах, в одязі, засобах особистої гігієни. Крім того, вже домовилися з міжнародними фондами про встановлення мобільних будинків, які вони нам передадуть», - повідомив Ігор Терехов.

Мер зазначив, що пошуково-рятувальна операція триває. На місці трагедії працюють співробітники ДСНС, поліції та прокуратури, а також комунальні служби. Зокрема, тривають роботи з відновлення електропостачання. За словами міського голови, без світла зараз залишаються 1030 будинків, більшість - у приватному секторі. Тепло- та водопостачання є в усіх будинках.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #Терехов #обстріл #Шахеди #постраждалі #допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...