• Головна
  • Григорій Козловський та Emily Resort профінансували протезування воїнів ЗСУ на 2 млн грн
17:00, 9 лютого

Григорій Козловський та Emily Resort профінансували протезування воїнів ЗСУ на 2 млн грн

Григорій Петрович Козловський - засновник ФК "Рух", з перших днів війни регулярно допомагає ЗСУ

Григорій Петрович Козловський - засновник ФК "Рух", з перших днів війни регулярно допомагає ЗСУ

Григорій Козловський та Emily Resort продовжують допомагати українським захисникам. Засновник ФК «Рух» та спортивно-оздоровчий комплекс Emily Resort перерахували 2 мільйони гривень на протезування в Superhumans Center.

Ультрасучасний центр реабілітації та протезування для постраждалих від війни Superhumans Center, що знаходиться на Львівщині працює за підтримки Першої Леді України – Олени Зеленської та Міністра охорони здоров’я – Віктора Ляшка.

Скористатись допомогою у медичному центрі зможуть як військові, так і цивільні, які зазнали важких травм і втратили кінцівки.

Григорій Козловський зазначив: «Наша країна та наші військові потребують підтримки. Українські збройні сили кожного дня метр за метром женуть ворога з нашої землі, захищають кожного українця, дають можливість працювати, жити, виховувати дітей».

У Emily Resort подякували нашим захисникам і захисницям, та пообіцяли підтримувати й надалі.

«Війна та її наслідки забирають можливість жити звичним життям та насолоджуватися ним сповна. Emily Resort та Григорій Козловський продовжують допомагати нашим захисникам і усім, хто зазнав тяжких травм внаслідок війни і потребують протезування для повноцінного життя. Ми дякуємо нашим Захисникам і Захисницям. Разом — ми сила! І нехай цей рік стане роком Перемоги»- йдеться в повідомленні.

Це вже не перша допомога «жовто-чорної» команди у реабілітації військових. В минулому році на території Академії ФК «Рух» та комплексу Emily Resort у Винниках за підтримки Григорія Петровича Козловського було розгорнуто ініціативу «Понад усе», головною метою якої є лікування та реабілітація поранених військових і цивільних українців. Проєкт вже почав працювати з першими пацієнтами. На цей час фахову допомогу спеціалістів отримали 54 українці, а 37 з цих осіб проходили лікування та реабілітацію на базі Академії «Руху».

Григорій Козловський зазначив, що в комплексі Emily Resort та на Академії «Руху» є все необхідне для відновлення бійців після поранень. А завдяки ресурсам клубу українським воїнам гарантовано високий рівень сервісу і вся необхідна допомога, якої вони потребують.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Григорій Козловський #Григорій Петрович Козловський #Hryhoriy Kozlovskyy #Hryhorii Kozlovskyi # Emily Resort # ЗСУ #протезування # допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...