• Головна
  • Працював у відділі «культури, молоді та спорту» окупаційної адміністрації: на Харківщині викрили колаборанта, - ФОТО
14:25, 8 лютого
Надійне джерело

Працював у відділі «культури, молоді та спорту» окупаційної адміністрації: на Харківщині викрили колаборанта, - ФОТО

У Харківській області викрили колаборанта, який працював на окупаційну адміністрацію.

Куп’янська окружна прокуратура Харківської області повідомила про підозру 25-річному чоловіку за фактом колабораційної діяльності (ч. 2 ст. 111-1 Кримінального кодексу України), про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Слідчі встановили, що під час окупації збройними силами рф м. Куп’янськ місцевий мешканець добровільно прийняв рішення співпрацювати з окупантами.

У липні 2022 року, погодившись на пропозицію представників окупаційної адміністрації, чоловік «обійняв» посаду «виконувача обовʼязків спеціаліста відділу культури, молоді та спорту Військово-цивільної адміністрації Куп'янського району».

Поплічник окупантів брав участь у плануванні, підготовці та проведенні спортивних заходів, які проводились упродовж періоду окупації міста.

Після деокупації чоловік, щоб не відповідати за роботу на загарбників, намагався сховатися у Харкові, однак це не допомогло — правоохоронці викрили колаборанта.

Працював у відділі «культури, молоді та спорту» окупаційної адміністрації: на Харківщині викрили колаборанта, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#колабораціонізм #окупація #Куп’янськ #організатор #адміністрація
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...