• Головна
  • У Харкова з’явилося ще одне місто-партнер у США
10:57, 7 лютого

У Харкова з’явилося ще одне місто-партнер у США

У Харкова з’явилося ще одне місто-партнер у США

Харківський міський голова Ігор Терехов та мер американського міста Даллас (штат Техас) Ерік Джонсон, 6 лютого, в режимі онлайн підписали декларацію про партнерство між містами.

Під час зустрічі Ерік Джонсон зазначив, що в березні 2022 року в Далласі була ухвалена резолюція, в якій засуджувалося вторгнення російської федерації в Україну. За його словами, після підписання угоди про партнерство Харків та Даллас переходять на наступний рівень відносин, який передбачає співпрацю за багатьма напрямками, повідомляє міськрада.

У свою чергу Ігор Терехов подякував колезі за підтримку українського народу, який у війні відстоює демократичні цінності.

«Ми цінуємо вашу позицію щодо вторгнення рф в Україну. Підтримка народу США для нас є дуже важливою. Адже сьогодні ми відстоюємо демократію всього світу та сплачуємо за це дуже серйозну ціну. Впевнений, що ця угода стане імпульсом розвитку наших взаємовідносин. Найближчим часом наші команди розроблять покроковий план співпраці, який ми будемо втілювати разом», - зазначив мер Харкова.

Після підписання угоди Ерік Джонсон виступив з ініціативою обмінятися стягами міст. Він зазначив, що прапор Харкова розмістять у мерії, в кімнаті з прапорами націй, представники яких вже відвідали Даллас.

«Я зроблю виняток з правил, і стяг вашого міста знаходитиметься там упродовж всього часу, доки йде війна. А після перемоги ви приїдете до нашого міста, і ми разом спустимо цей стяг», - зазначив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Терехов #Харків #США #Даллас
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...