• Головна
  • Харківська державна наукова бібліотека ім. Короленка нарешті буде оновлена після руйнувань
17:00, 2 лютого

Харківська державна наукова бібліотека ім. Короленка нарешті буде оновлена після руйнувань

Благодійний фонд Дениса Парамонова долучився до оновлення читацької зали однієї з найбільших бібліотек країни. Йдеться про Харківську державну наукову бібліотеку імені Короленка, що дуже постраждала. Тепер в ній буде оновлену читацьку залу, щоб відвідувачі могли з комфортом насолоджуватися найкращими книгами.

Благодійний фонд одразу відгукнувся на звернення усього колективу Харківської державної наукової бібліотеки імені Короленка. Її працівники просили покращити умови для відвідувачів чительні, адже через пошкодження в ній фактично немає вікон. В багатьох кабінетах просто осипалася штукатурка на стелях. Про опалення теж годі й казати — його тут немає, адже опалювальна система зруйнована повністю.

Звісно, власними силами колектив бібліотеки впоратися не може, а тому і звернувся до Благодійного фонду Дениса Парамонова. Прохання було дуже простим: зробити ремонт у кімнаті, де згодом розмістять міський абонемент.

За планом подальших дій це приміщення буде повністю перероблене і оновлене, щоб відвідувачі бібліотеки могли у зручних умовах отримувати різноманітні книги. До речі, книжковий фонд Харківської державної наукової бібліотеки імені Короленка є другим по кількості серед усіх читалень в Україні. Тобто, відвідувачам є що почитати, адже книг тут дуже багато.

В рамках допомоги бібліотеці Фонд Дениса Парамонова приведе до ладу стелю, штукатурка якої повністю осипалась. Стосовно вікон теж є рішення, адже вони свого часу просто повилітали. Їх «зашиють» спеціальним будівельним матеріалом, а також якісно утеплять, що дозволить ані персоналу бібліотеки, ані відвідувачам не мерзнути у приміщенні.

Стіни у приміщенні майбутнього міського абонементу теж потребують оновлення, а тому їх пофарбують якісною фарбою. Звісно, ніяк не обійтися і без якісної та нової проводки у кабінеті, щоб в подальшому не мати ніяких проблем з електрикою.

Загалом кімната у Харківській державній науковій бібліотеці імені Короленка буде дуже гарно обладнана. Усе це дозволить нарешті дати такий довгоочікуваний старт початку повноцінного відновлення роботи книгозбірні. Але найголовніше, що після ремонту у кабінеті, де буде міський абонемент, усі його відвідувачі матимуть комфортні умови для того, щоб користуватися цією відомою на усю країну бібліотекою. Сам персонал бібліотеки також докладає максимум зусиль, щоб відвідувачі якнайскоріше отримали усі переваги користування Харківською державною науковою бібліотекою імені Короленка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Благодійний фонд Дениса Парамонова #бібліотека імені Короленка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...