• Головна
  • Бажаючи помсти, ледве не зарубав сокирою покупця у магазині: на Харківщині заарештували місцевого жителя, - ВІДЕО
Відеосюжет
17:19, 1 лютого

Бажаючи помсти, ледве не зарубав сокирою покупця у магазині: на Харківщині заарештували місцевого жителя, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харківській області місцевий житель через помсту ледве не зарубав чоловіка скоирою.

Правоохоронці повідомили про підозру 35-річному чоловіку за фактом закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України). Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 5 січня 2024 року в одному з магазинів у місті Лозова між двома чоловіками виникла суперечка, у ході якої один з них образливо висловився на адресу іншого. Відчуваючи образу, 35-річний покупець вийшов з приміщення магазину, але вирішив це так не полишати і помститися. Вже за декілька хвилин цей чоловік повернувся до магазину, тримаючи в руках сокиру. Він напав на свого кривдника і став бити його сокирою, зав’язалась бійка. На крики і вимоги продавчинь магазину та інших присутніх припинити чоловік не реагував.

Покупці, які знаходились у приміщенні, змогли відібрати у нападника сокиру і вивели його назовні, врятувавши таким чином життя постраждалом, який отримав травми. 

30 січня 35-річному лозівчанину повідомили про підозру. За клопотанням сторони обвинувачення йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сокира #магазин #покупець #помста #бійка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...