• Головна
  • Співробітники АЗС Marshal зробили внесок майже на 100 тис. грн на підтримку дітей під час війни
Новини компаній
15:00, 22 січня

Співробітники АЗС Marshal зробили внесок майже на 100 тис. грн на підтримку дітей під час війни

Новини компаній

Колектив мережі АЗС Marshal, напередодні новорічних свят, вирішив самоорганізуватися та зібрати кошти на підтримку дітей, щоб подарувати їм відчуття світлого майбутнього. Діти, які перебувають у скрутній життєвій ситуації та постраждали внаслідок російської агресії, особливо потребують нашої допомоги. З власної ініціативи, працівники зібрали 93 500 грн та передали їх до Міжнародного Благодійного Фонду "INSHE ZHITTIA".

Зібрані кошти були спрямовані на закупівлю подарунків та організацію новорічного свята для дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених сімей, з метою зробити їхні свята незабутніми. Співробітники АЗС Marshal усвідомлюють важливість підтримки людей під час війни та важливість розвитку корпоративної благодійності та закликають своїх клієнтів та колег підтримувати благодійні ініціативи партнерів АЗС, а також підтримувати власні благодійні збори Marshal.

"У цей важкий період для України, ми вирішили об'єднатися та зробити невеликий внесок у підтримку тих, хто потребує нашої допомоги найбільше. Діти – наше майбутнє, і ми пишаємося можливістю зробити свій внесок у їхнє щастя та радість у ці святкові дні", - Юрій Дідок, генеральний директор ТОВ “Marshal-1”.

Кожен благодійний внесок – це не лише фінансова допомога, а й вияв підтримки та турботи. У воєнний час, коли діти та сім'ї опиняються у важких ситуаціях, участь кожного українця та їхні внески стають ключовими. Давайте разом робити добро та підтримаємо тих, хто потребує нашої допомоги у цей непростий час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АЗС Marshal #АЗС Маршал #благодійність #допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...