• Головна
  • На що варто звернути увагу, купуючи вживаний iPhone 15
Новини компаній
13:00, 22 січня

На що варто звернути увагу, купуючи вживаний iPhone 15

Новини компаній
На що варто звернути увагу, купуючи вживаний iPhone 15, фото-1

Якщо ви хочете iPhone 15 Plus, але не хочете платити за зовсім новий пристрій, б/у iPhone може бути вашим найкращим вибором. Тим не менш, як і при будь-якій купівлі товарів, що були у вживанні, є кілька речей, які варто перевірити заздалегідь. Читайте далі, щоб дізнатися, на що варто звернути увагу, купуючи вживаний iPhone.

Ціна

Статистика показує, що покупка iPhone, що був у використанні, може заощадити вам від 20 до 40% в порівнянні з новим. Але це не завжди означає, що ви отримуєте найкращу ціну. Ми рекомендуємо дослідити модель вживаного iPhone, яку ви шукаєте, щоб переконатися, що ви дійсно отримуєте найкраще співвідношення ціни та якості.

iPhone вживаний чи відремонтований

Вважаєте, що покупка вживаного iPhone означає, що ви гарантовано отримаєте якісний телефон у відмінному стані? Подумати ще раз. Уживаний означає, що пристрій був у використанні, тому він може мати дефекти, недоліки або загальний знос, тоді як відремонтований означає, що пристрій використовувався, але був професійно відновлений до стану «як новий». Знання різниці може врятувати вас від купівлі несправного телефона.

Перевірте продавця

При покупці Айфон 15 плюс б/у у надійного продавця у вас буде документальне підтвердження покупки, впевненість у тому, що iPhone, що був у використанні, не був викрадений і не є підробкою, а також ймовірність отримання гарантії у разі будь-яких проблем.

Переконайтеся, що б/у iPhone не заблокований

Отримати iPhone, що був у використанні, — чудово, але варто перевірити, чи не є телефон, який ви купуєте, прив'язаним до оператора. Якщо це так, вам, ймовірно, доведеться заплатити за його розблокування. Однак варто пам'ятати, що розблокування телефону може скасувати його гарантію або викликати проблеми під час оновлення програмного забезпечення.

Перевірте батарею вживаного iPhone

iPhone, який використовувався рік або довше, не матиме такого ж хорошого терміну служби батареї, як телефон, який використовувався всього кілька місяців. Ви можете перевірити стан батареї, використовуючи функцію Справність акумулятора в розділі Налаштування. Стан батареї телефону має бути близько 100% у розділі Максимальна ємність, тому якщо це далеко від цієї цифри, вам, можливо, варто переглянути рішення про придбання б/у iPhone. Адже немає нічого гіршого, ніж батарея, яка розряджається з 35% до 0 за декілька хвилин. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...