• Головна
  • Погода у Харкові на тиждень. Що прогнозують синоптики до понеділка
18:15, 16 січня

Погода у Харкові на тиждень. Що прогнозують синоптики до понеділка

Прогноз погоди у Харкові на наступні дні.

До кінця тижня у місті буде хмарна погода, періодично з проясненнями. Кожного дня йтимуть опади - сніг, мокрий сніг та дощі. Іноді Харків "накриватиме" туман, а на дорогах постійно утворюватиметься ожеледиця за виключенням п'ятниці. Також очікуються пориви вітру. Температура повітря опускатиметься до 21 градусу морозу, а підійматиметься до 7 градусів тепла.

Редакція сайту 057 за допомогою даних Харківського регіонального центру з гідрометеорології розповідає, що прогнозують синоптики у Харкові до кінця тижня.

Прогноз погоди на середу, 17 січня

17 січня у місті буде мінлива хмарність. Вночі істотних опадів не очікується, а вдень - без опадів. На дорогах утвориться ожеледиця. Вітер західний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 7-9 градусів мороз, вдень 5-7 градусів морозу.

Прогноз погоди на четвер, 18 січня

18 січня у Харкові буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують вночі місцями невеликий сніг, місцями туман та ожеледь. Вдень очікується сніг з переходом в дощ. На дорогах утвориться ожеледиця. Вітер південно-східний - 7-12 метрів в секунду, вдень місцями пориви - 15-20 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 8-13 градусів морозу, місцями 16-21 градус морозу, вдень підвищення до 0-5 градусів тепла.

Прогноз погоди на п'ятницю, 19 січня

19 січня у місті буде хмарна погода. Часом очікується дощ, місцями з мокрим снігом. Синоптики прогнозують вдень місцями туман. Вітер вночі південний - 7-12 метрів в секунду, місцями пориви - 15-20 метрів в секунду, вдень змінних напрямків - 3-8 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 0-5 градусів тепла, вдень 2-7 градусів тепла.

Прогноз погоди на суботу, 20 січня

20 січня у Харкові буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують вночі сніг та мокрий сніг, а вдень - без опадів. На дорогах місцями утвориться ожеледиця. Вітер північно-західний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

Прогноз погоди на неділю, 21 січня

21 січня у місті буде хмарно з проясненнями. Вночі очікується місцями невеликий сніг, а вдень - без опадів. На дорогах утвориться ожеледиця. Вітер північно-західний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 3-8 градусів морозу, вдень 1-6 градусів морозу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#погода #харків #прогноз #тиждень #синоптики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...