• Головна
  • Ви захищаєте нас там, ми захищаємо вас скрізь – разом переможемо!
Новини компаній
13:00, 8 січня

Ви захищаєте нас там, ми захищаємо вас скрізь – разом переможемо!

Новини компаній

Чимало військових, гостюючи вдома, признаються, що «тут» їм важко, бо все – неоднозначно. І рвуться – «туди», де, як кажуть, теж свій, але більш прийнятний бардак, бо головний ворог – очевидний, як його долати – наука осягнута, зброя є. А коли недруг – зашкарублий бюрократ або самодур-командир? Якщо потрапив в полон обставин, проти яких безсилий без правових знань? Ефективна зброя і тут є – це Закон. Досконало володіє нею адвокат для військових.

Ви захищаєте нас там, ми захищаємо вас скрізь – разом переможемо!, фото-1

Де знайти хорошого адвоката?

Достатньо набрати в пошуковику інтернету одне слово: «Актум». Чи зайти в наш офіс, якщо живете в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Павлограді, Миколаєві, Житомирі, Кривому Розі, Херсоні, Чернівцях, Покровську, Харкові або Слов'янську. Перший крок до виходу зі складної ситуації, в якій ви опинилися, – зроблено. Далі буде наша війна. За ваші права.

Юридичне бюро Актум об’єднує одних з найкращих фахівців в Україні. Наша команда – це максимальна повага і увага до клієнта, об’ємний архів успішних справ, накопичений протягом десятків років досвід компанії. Права військових захищаємо від початку війни, з 2014 року.

Кожен військовий адвокат – універсальний «солдат», разом з тим, має свій вузький напрямок, у якому практикується найбільше.

У чому допоможе адвокат?

На питаннях звільнення зі служби, втрати військового майна, СЗЧ – спеціалізується майстер розплутувати складні справи Андрій Ковальов. Він працює в Київському офісі.

Військовий адвокат онлайн – це Оксана Доготер. Її рідне місто – розтерзаний Херсон, бажання справедливості – безмежне. На сайті нашого об’єднання адвокатів можна знайти багато подяк клієнтів, адресованих саме їй.

Виплатами військовим, встановленням статусу Учасник бойових дій найчастіше займається принципова та наполеглива Олена Хоменко.

У Слов’янському офісі вас зустріне його керівник Валерій Нікітін. Він допоможе у військових (оскарження ВЛК, звільнення…), а також кримінальних (непокора, необережне поводження зі зброєю та ін.) питаннях.

У Житомирі захист військових та їх сімей забезпечує керівник тамтешнього офісу Актуму доброзичливий і емпатійний Микола Жмуцький.

Адвокат номер один по кримінальних військових справах – «своя» для численних підзахисних Тетяна Книш. Один з недавніх її блискучих захистів: доведення, що військовий отримав важкі травми, захищаючи Батьківщину, тому має право на отримання 100 тис. грн. винагороди.

З найскладнішими викликами справляється Наталя Коровіна. Маленький приклад великої перемоги: оскаржила рішення ВЛК, «не розгледівшої» патології нервової системи у бойового медика, який тривалий час перебував в російському полоні.

ДТП з військовими – «коник» керівника Криворізького офісу Євгена Кабанова.

Патронує напрямок воєнного права в Актумі учасник АТО Артем Боднар – адвокат, який знає про труднощі і проблеми військових не від інших.

Наші контакти

Адвокатське бюро Актум має 13 офісів у містах, де є ДБР.

Спілкування можливе у Телеграмі, Вайбері, Фейсбуку, Інстаграмі.

Працюємо без вихідних з 8 до 22 години.

Телефони: 067-566-47-09 або 050-307-41-65

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...