• Головна
  • На Харківщині розробили план на випадок тривалого відключення електроенергії через обстріли РФ. Що відомо
18:18, 28 грудня 2023 р.

На Харківщині розробили план на випадок тривалого відключення електроенергії через обстріли РФ. Що відомо

У Харківській області влада розробила план на випадок тривалого відключення електроенергії, спричиненого російськими обстрілами.

Влада постійно підсилює готовність області до ударів ворога по об'єктах енергетики. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами Олега Синєгубова, вони виключають чергових атак окупантів.

"Під час апаратної наради з керівниками військових адміністрацій, силових структур і підрозділами ОВА обговорили чіткий план дій з підтримки жителів Харківщини у випадку тривалого відключення електроенергії. Поліція працюватиме цілодобово, в разі відключень посилимо охоронні заходи важливих об’єктів. 275 службових авто з гучномовцями за необхідності транслюватимуть сигнал повітряної тривоги. В області розгорнули 928 "Пунктів Незламності". Окрему увагу приділили питанню забезпечення населення мобільним зв'язком. Були присутні представники всіх операторів. В рази підвищили автономність роботи базових станцій в області за рахунок встановлення сучасного обладнання", - розповів очільник Харківської ОВА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#план #відключення #електроенергія #тривали #обстріли
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...