• Головна
  • Вражаючий лук для Новорічної ночі-2024 — ТОП-5 ідей для крутого старту
Новини компаній
08:03, 23 грудня 2023 р.

Вражаючий лук для Новорічної ночі-2024 — ТОП-5 ідей для крутого старту

Новини компаній

Новий рік вже незабаром, тож саме час переглянути свій гардероб, а при потребі — поповнити його новими модними одежинками. Але на що звертати уваги і що буде «доречним» у Новорічну Ніч-2024? Модними ідеями надихає бренд Cropp!

Кольори та відтінки

Колірна тематика прийдешнього року — це всі відтінки, що асоціюються з його символом — Зеленим Дерев’яним Драконом. Що одягнути, щоб здобути прихильність буйного створіння? Дракон не терпить рутини та банальності, це примхлива та непередбачувана істота, що любить яскраву палітру: зелений, червоний, жовтий, золотистий, металік (сріблястий) — все, що притягує погляд і змушує серце битись частіше. 

Вважаєте, що ці кольори вам не пасують? Комбінуйте з улюбленими відтінками, сміливо додавайте блискітки та аксесуари — Дракону це до вподоби.

Фешн-фахівці радять вибирати металізовані або золотисті корсети з використанням яскравих камінчиків та стразів. Також можна звернутися до блискучих блуз чи топів. Не забувайте про структуровані корсети з пір'ям, яке також важливе для створення новорічного образу.

Щодо нижньої частини – обирайте жіночі спідниці міді або максі довжини з атласу чи шовку. Також пам’ятайте про шкіряні штани у відтінках «металік», які навіть після новорічних свят згодяться неодноразово та будуть актуальними протягом усього року.


На що звернути увагу — чек-лист гардероба та нові ідеї для Новорічної ночі

Якщо на Новий рік плануєте бути вдома і обстановка очікується неформальна — можете вдягнути хоч піжаму. Але для святкових вечірок, родинних обідів за святковим столом вдома чи у ресторані, для корпоративних заходів слід трошки причепуритись і докласти певних зусиль. Найперше зверніть увагу на жіночі сукні та спідниці саме в колірній гамі прийдешнього свята.

Ідея перша: блискітки та бахрома

Блискучі тканини цьогоріч популярні. І вони не обов'язково повинні бути золотими або срібними – зараз у тренді різнокольорові мерехтливі деталі, такі як паєтки, шовкові облямівки чи бісер. Також можна додати цікаві брошки, браслети та намиста.

Якщо вам до вподоби гра з новорічними образами, то можете вибрати щось цікаве з бахромою або пір'ям. Подібний декор зараз популярний у відомих брендах, і знайти сукню, блузу чи навіть штани з бахромою чи пір'ям не складно. Такий лук безперечно виглядатиме стильно та вражаюче.


Ідея друга: сукня-піджак

Це ще один модний варіант для святкового образу. Трендовий стиль міні чудово впишеться в атмосферу новорічної ночі. Асиметрична баска, об'ємні рукави чи бахрома з ланцюжків додадуть вишуканості та грайливості цьому варіанту.

Ідея номер три: штанний комплект

Щодо штанних комплектів, можна обрати не лише готові костюми, але й тандеми із трендовими фасонами штанів. 

Наприклад, шкіряні брюки у поєднанні із яскравим топом виглядатимуть ефектно. Атлас, шовк, оксамит чи жакард — усе це відмінний вибір для створення модного штанного образу.

Четвертий варіант: комплект зі спідницею

Для святкового виходу у комплекті зі спідницею, можна вибрати або яскравий верх, або яскравий низ, але варто уникати занадто багато блиску, щоб не загубитися серед великої кількості деталей. 

Мереживо, гіпюр, фатін чи блискучі плісовані тканини створять найбільш святковий наряд.


Ідея п’ять: стильне взуття

Образ не буде довершеним без гарного взуття. Проте Новорічна ніч передбачає багато руху, отже взуття має бути не тільки стильним та доречним, але й зручним. Якщо кросівки чи масивні черевики не вписуються у задуманий вами образ, зверніть увагу на туфлі на каблуку — класні моделі на стійких підборах зараз знайти легко. 

До речі, фахівці-сходознавці запевняють, що для всіх, хто потішить Зеленого Дракона вдалим луком, наступний 2024 буде справді успішним і більш прихильним. Тож не зволікайте з обновками — відомі бренди вже підготували цікаві новорічні пропозиції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...