• Головна
  • Керував залізничним рухом на окупованій території: на Харківщині експрацівник «Укрзалізниці» може отримати термін, - ФОТО
17:17, 22 грудня 2023 р.

Керував залізничним рухом на окупованій території: на Харківщині експрацівник «Укрзалізниці» може отримати термін, - ФОТО

На Харківщині судитимуть експрацівника «Укрзалізниці», який організовував залізничне сполучення з рф.

У Чугуївському міському суді Харківської області судитимуть 38-річного чоловіка за ч. 1 ст. 111-2 (пособництво державі-агресору) Кримінального кодексу України, про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Колишній співробітник регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» під час окупації смт Купʼянськ-Вузловий добровільно співпрацював з російськими загарбниками.

У липні 2022 року він обійняв посаду «начальника служби експлуатації (руху) «державного підприємства «Куп'янська залізниця».

«Посадовець» керував залізничним рухом на окупованій території Куп'янського району, слідкував за ефективним використанням рухомого складу залізниці в інтересах окупантів.

Крім того, він контролював рух російських військових ешелонів з технікою та боєприпасами для ведення бойових дій проти Сил оборони на східному напрямку.

За свою роботу він щомісячно отримував 82500 російських рублів.

Наразі чоловік перебуває у розшуку.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої.

Керував залізничним рухом на окупованій території: на Харківщині експрацівник «Укрзалізниці» може отримати термін, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#експрацівник #«Укрзалізниці» #співпраця #рф #окупація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...